Ubio prijatelja njegovim pištoljem i ostavio ga da leži na ulici, a sve zbog duga od 300 evra (FOTO)

Ubica je pobegao, ali je ubrzo uhvaćen i priveden u policijsku stanicu

  • 2

U skopskom naselju Dame Gruev sinoć se dogodio nesvakidašnji zločin. Prema šturom saopštenju policije, na Ulici Šarplaninska, pored automobila Pasat, oko 22 časa je pronađen D.N. (38) kako bez znakova života leži na ulici.

Prilikom uviđaja je utvrđeno da je čovek bio ubijen iz vatrenog oružja. Njegovo telo je predato na obdukciju, a jedno lice je privedeno u policijsku stanicu.

Makedonski mediji pišu da je D.N. ubijen sa jednim metkom koji mu je ispaljen direktno u glavu. U njega je navodno pucao njegov drug, čije ime nije saopšteno, zbog duga od 300 evra.

Pre ubistva, oni su se sreli na Ulici Šarplaninska u naselju Dame Gruev. Tu je između njih došlo do svađe. Besan zbog nevraćenog duga, D.N. je u jednom trenutku izvadio svoj pištolj, ali je njegov prijatelj uspeo da mu ga otme i sa njim puca u njega. D. je na licu mesta ostao mrtav.

Makedonski mediji pišu da je D.N. ubijen sa jednim metkom koji mu je ispaljen direktno u glavu Printskin: Web 5

Ubica je pobegao, ali je ubrzo uhvaćen i priveden u policijsku stanicu.

Komšije i prijatelji ubijenog N. su za medije izjavili da se on dobro poznavao sa ubicom koji je kao vozač radio u Javnom saobraćajnom preduzeću.

Dežurni javni tužilac i ekipa SUP Skoplje sinoć su izvršili uviđaj, a pronađeni tragovi na mestu zločina su prikupljeni i odneti na veštačenje, dok je telo pokojnika predato na obdukciju.

Ubica je pobegao, ali je ubrzo uhvaćen i priveden u policijsku stanicu Printskin: Web 5

Pored tela ubijenog se nalazio automobil folksvagen pasat sa skopskim registarskim tablicama, sa kojim je, prema prvim informacijama upravljao ubijeni. Automobil je odnet u MUP i na njemu je jutros vršena detaljna kriminalističko - tehnička obrada.

Iz tužilaštva su saopštili da je jedna osoba privedena u policijsku stanicu, ali se još uvek vrši ispitivanje i provera da li je on bio direktno povezan sa zločinom.

VIDEO: Upucan muškarac u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZA

    30. decembar 2018 | 09:05

    Dug treba vratiti a izbegavanje donosi ovakvu nesreću,opomena za dužnike.

  • Zo

    30. decembar 2018 | 08:16

    Mnogima je malo 300 evra ali ako primite platu 200-300 evra ustedite tih 300 evra. Nikad. Tako da nije opravdanje ubiti coveka za te pare ali nije ni da ne vratis dug koji si pozajmio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA