≫ 

"Moje oči nevine, moje srce kuca ze tebe": David Dragičević ostavio potresnu poruku tokom protesta u Banjaluci

Davor Dragičević već 280 dana traži pravdu za svog sina

  • 8

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, koji već 280 dana protestuje jer ubice njegovog sina nisu pronađene, večeras je tokom burnih protesta u Banjaluci, na tviteru ostavio poruku koja slama srce.

"Moje oči nevine.

Moje srce kuca ze tebe.

Moja dusa plače.

Voli te tata tvoj..."

David Dragičević bio je 21-godišnji student elektrotehnike iz Banjaluke. Nestao je u noći 17. marta 2018. godine nakon što je iz porodične kuće krenuo prema centru grada.

Telo mladića je pronađeno na ušću pritoke Crkvene u reku Vrbas kod tvrđave Kastel, 24. marta. Prvobitnom policijskom istragom je utvrđeno da je smrt nastala utapanjem, ali bez elemenata krivičnog dela, da bi tužilac nakon tri meseca vršenja predistražnih radnji 28. juna 2018. doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv nepoznatih počinilaca zbog osnova sumnje za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub.

    31. decembar 2018 | 12:09

    Sahraniti rodjeno dete je najveca tragedija za jednog roditelja. Ali je isto tako tragedija ugrozavati tudju decu,uvlaciti politiku u celu situaciju. Dovoditi najvece neprijatelje i koljace srpske dece na taj isti protest i sa njima u zagrljaju zahtevati pravdu. Kakvu pravdu? Za koga pravdu? Roditelj koji dozvoljava svom detetu visestruko privodjenom maloletnom/punoletnom delikventu i uzivaocu opojnih droga da u pola noci cunja po gradu bez ikakve kontrole sada zahteva pravdu. Pravdu je trebao da mu usadi u vaspitanje i ponasanje. Sada je kasno. Pocinioce pronaci i osuditi po zakonu. Neka je laka crna zemlja pokojniku.

  • Ceca

    31. decembar 2018 | 08:54

    Bol svakog roditelje u ovakvoj situaciji je neizmerna!

  • Rokosovski

    31. decembar 2018 | 12:10

    Hoću kao i ovaj otac, sigurnost i pravdu za sebe i svoju porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA