Hapšenje zbog ubistva Miloša Ostojića: Policija je blokirala Sarajevo, ovo je trenutak kada privode par iz Crne Gore (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Policajci su presreli automobil crnogorskih registarskih tablica kod američke ambasade i blokirali saobraćaj

  • 9

Kod zgrade Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu danas su uhapšeni mladić i devojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica.

Desetak policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo okružilo je danas popodne vozilo crnogorskih registarskih tablica ispred zgrade Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu, prenosi Klix.ba.

Prema pisanju medija, Avaz.ba, mladić i devojka iz "renoa klia" odvedeni su u Policijsku upravu Novo Sarajevo i dovode se u vezu s likvidacijom Miloša Ostojića. Za sada nije poznat njihov status, odnosno da li su osumnjičeni ili svedoci.

Ovako je danas u jednom trenutku izgledalo Sarajevo Foto: Klix.ba

Na raskrsnici kod Američke ambasade u Sarajevu stiglo je čak sedam policijskih vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, a pored njih tu je bilo prisutno i vozilo Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH koja je zadužena za osiguranje diplomatskog objekta.

Hapšenje se dovodi u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića Foto: Privatna arhiva

Policajci su presreli automobil crnogorskih registarskih tablica i na nekoliko minuta blokirali saobraćaj. Ubrzo nakon pretresa automobila vozaču je naređeno da se pod pratnjom policije udalji od zgrade Ambasade SAD-a.

Policija je došla na lice mesta Foto: Klix.ba

Ovim povodom Klix.ba je kontaktirao Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova KS iz kojeg su poručili kako uopšte nisu upoznati o dešavanjima na glavnoj gradskoj saobraćajnici. Odgovor nisu mogli da daju ni službenici iz Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a KS koji takođe nisu informisani o policijskoj akciji.

Izvršili su pretres Foto: Klix.ba

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Klix.ba/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    2. januar 2019 | 20:08

    A ko će drugi nego oni,ti su zajedno sa šiptarima doneli kriminal u Srbiju!

  • Sjevernjak

    2. januar 2019 | 19:01

    Sreća pa nisu Srbi iz Crne Gore.😂 Današnji tzv.Crnogorci sramota za Srpski rod I narod. Živela Srbija

  • Blsmgdfp

    2. januar 2019 | 15:39

    Pa kako crnogorci!?Pa jel ti moguce!?Ma ne rade to oni,oni su svi filozofi,doktori i direktori po rodjenju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA