≫ 

Sin poslanika HDZ objavio fotografiju ustaše koji drži odrubljenu glavu Srbina i poželeo "srećan" Božić (FOTO)

Ivan je priznao da je objavio fotografiju, ali tvrdi da ju je izbrisao za minut

Sin poslanika vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Josipa Đakića, Ivan (22) objavio je danas na svom Fejsbuku sliku ustaše sa odrubljenom glavom Srbina iznad koje je napisao "Svim ''prijateljima'' srbičima sretan božić".

Sajt Index.hr navodi da prema onome što se može pronaći na internetu slika prikazuje "jednog od ustaških koljača iz Jasenovca", ustaškog koncentracionog logora u Drugom svetskom ratu.

Kako se navodi, Index je kontaktirao Ivana Đakića, koji je priznao da je objavio fotografiju i "izvinio se svima koje je uvredio".

- Podelio sam fotografiju od kolege i izbrisao je za minut. To nije moje mišljenje i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio, te im čestitam Božić - rekao je Đakić.

Kako se navodi, njegov otac Josip je, nakon što je upitan da prokomentariše sliku za koju je utvrđeno da nije podeljena, već da ju je Ivan sam objavio i da je nije obrisao za minut, prekinuo telefonsku vezu.

VIDEO: Ustaški simboli u srcu Šumadije: Hrvatski huligani demolirali srpsku pumpu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    7. januar 2019 | 23:06

    Zeleti nekom lose na ovaj sveti praznik nikad ne donosi dobro.Bojim se da za koju godinu ne place, moleci za ozdravljenje svojih najblizih.Tada ce se setiti svojih misli i te slike...

  • Pedja Moravac

    7. januar 2019 | 21:04

    Zivim u CH, Imam dosta poznanika svih Nacija. Interesantno je da na Facebook skoro svi prijatelji Srpske nacionalnosti su cestitali onako javno Katolicki Bozic, verujte mi , danas sam s namerom gledao , nijednog Katolika ne videh da je cestitao Pravoslavni Bozic, cak i kolege s posla( Hrvati) niko ne cestita danasnji praznik, kao ono neznaju.....

  • Al jazeera

    7. januar 2019 | 21:03

    Jos pre 100godina veliki vojvoda Zivojin Misic je rekao da su rvati najodvratnija svetska fukara.Sta vise reci,mi Srbi ne zelimo na Bozic nikome nista lose,ali ipak svet bi bio lepsi kad ne bi bilo fukara...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA