Devojka iz Umaga objavila fotku dobitnog tiketa pa se pokajala: Kad je otišla da podigne pare, dočekao ju je šokantan odgovor

Policija upozorava građane da na društvenim mrežama ne objavljuju lične podatke i dokumente, kao ni dobitne listiće iz kladionice

  • 1

Policija u Umagu je dobila prijavu od 27-godišnjakinje da je prevarena za više stotina kuna.

Naime, devojka je 17. januara, nakon što je saznala da je ostvarila dobitak na sportskoj kladionici, objavila fotografiju dobitnog listića na jednoj društvenoj mreži.

Kad je došla u kladionicu da unovči dobitak, to nije mogla, jer su joj rekli da je to već neko učinio pre nje.

Policija traga za nepoznatim počiniocem, a istarska policija upozorava građane da budu oprezni koje informacije i fotografije objavljuju na društvenim mrežama.

U ovakvim slučajevima neko na sajtu kladionice, može da upiše dobitni broj tiketa i kod, te da na njegov korisnički račun isplate dobitni iznos, upozorava policija.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. januar 2019 | 13:31

    Što je devojka podnosila prijavu protiv nepoznatog počinioca. Trebalo je da podnese prijavu protiv kladionice ako joj nije isplatila dobitak. A kladionica valjda treba da podnese prijavu protiv nepoznatog počinioca koji je prevario kladionicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA