Deka Toni koji sve svojim lekom za grip oduševio region, postao je zvezda preko noći, a sada je dobio ponudu koja se ne odbija (VIDEO)

Toni je u mladosti radio kao maneken, a priznaje da mu "druga tura" popularnosti ne pravi problem

  • 3

Gospodin Taljat Selmani (82) poznatiji pod nadimkom Toni, penzioner koji se pre nekoliko dana proslavio izjavom o gripu, postao je prava regionalna zvezda.

Od tada ga prepoznaju na zagrebačkim ulicama, prolaznici ga zaustavljaju i hoće da se slikaju sa njim, a mediji se otimaju ko će da uradi intervju sa njim.

- Nije mi problem jer je za mene ovo druga tura popularnosti. Prvu turu sam doživeo još u mladosti. Onda sam reklamirao odela, hranu, piće... Nema što nisam. Nisam mogao da prođem ulicom da me ne zaustave i ne popričaju sa mnom - ispričao je za Index.hr Toni.

- Zaustavljaju me i sad, kako ne, i previše. Ne mogu da prođem ulicom, stalno me zaustavljaju da se slikamo. Ali meni to ne smeta. Neka je ljudima drago, ja uvek volim da je ljudima dobro, onda je i meni dobro - kaže Toni.

Gostovao je i na televiji kod poznatog hrvatskog voditelja Zorana Šprajca, gde je objašnjavao kako vežbe i kako se hrani. Sada je dobio ponudu koja se ne odbija i to od "Varteksa".

Naime, Toni je u mladosti radio kao maneken i odrađivao snimanja za "Varteks", a sad su mu iz te kompanije ponudili da ponovno reklamira njihova odela.

- Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primer kako naša odela mogu odlično stajati i ljudima koji su u godinama. Toni ima fantastičnu energiju - rekao je za Index predsednik "Varteksa", Nenad Bakić.

Toni nije mogao da sakrije svoje oduševljenje.

- Ja ću raditi kako god njima odgovara. I pre sam radio za "Varteks", ta je kompanija uvek bila na glasu, ona ne sme propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Novac mi uopšte nije bitan, ne zanima me novac, želim pomoći da "Varteksu" krene posao, radiću i dan i noć ako treba. To je kvalitet od pamtiveka - u jednom dahu je za Index ispričao simpatični penzioner.

- Ja sam u mladosti radio za mnoge kompanije, radio sam i za "Kamensko" i za "Varteks". To je pre sve bilo drugačije, taj posao manekena, bilo bi dovoljno da se središ, prošetaš i tamo bi te zapazili ovi ljudi koji traže modele - ispričao je Toni kako se u mladosti bavio menekenstvom.

- To je bilo tako, prošetaš se po kafani i neko te pronađe - kaže.

Podsećamo, Toni je postao najpoznatija osoba poslednjih dana nakon što su ga novinari uhvatili u šetnji na Cvetnom trgu i pitali ga za mišljenje o gripu.

- Ne postoji grip, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vežbaj, p*zd* ti m*terin* - poručio je vitalni penzioner.

UDVARALE SU MU SE ŽENE

Nova iznenadna popularnost mu je donela i veliku žensku pažnju, pa ga pripadnice lepšeg pola samo saleću.

- Primećuju me, kako ne. Svako malo me neka zove da me nešto pita ili da se slikam sa njom, pa i s mužem - otkrio je i priznao da je i u mladim danima oko njega uvek bilo devojaka.

- Ganjale su me, kako da nisu. Uvek ima cura kad si mlad i lep, još ako si i bogat, uvek su tu. Ipak, mi smo se nekad drugačije ponašali sa devojkama nego današnji momci. Oni na primer puste devojku da im plati piće, ja to nikad ne bih dopustio. Ne bih ni danas. Muško me može častiti, žena nikako. Ili ću ja počastiti, ili ništa. Žene su nešto drugo, one su lepe, tople, nežne, neka njima ostane njihovo, muško mora počastiti - bio je čvrst u svojim stavovima.

Smatra da je u životu najvažnije da si dobar prema ljudima, zdrav i u pokretu.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA