≫ 

Haos u čuvenoj Šutki: Devojčica rekla samo jednu rečenicu, zbog koje je celo naselje tuklo trojicu policajaca (VIDEO)

Dok su jedni mlatili policajce, druga grupa je bukvalno demolirala automobil kojim su došli u naselje

  • 0

U skopskom naselju Šuto Orizari, poznatijem kao Šutka, sinoć se odvijala krvava drama. Misleći da se radi o kidnaperima, žitelji ovog naselja su krvnički pretukli dvojicu policajaca u civilu iz Policijske stanice Čair, koji nisu bili na dužnosti, i jednog policijskog pripravnika.

Sva trojica su sa teškim povredama završili u bolnici, a jedan se bori za život. Prema prvim informacijama, dvojica policijskih službenika i pripravnik sinoć su automobilom, kako se tvrdi, bez registarskih oznaka, otišli u Šuto Orizari da povezu tj. pokupe devojku pripravnika. Ljudi koji su se nalazili u blizini su pomislili da se radi o otmici, pa su pozvali ostale žitelje naselja.

Svi zajedno su potom nasrnuli na "kidnapere" i krvnički počeli da ih udaraju. Dok su jedni mlatili policajce, druga grupa je bukvalno demolirala automobil kojim su se dovezi u naselje. Da bi smirili razularenu grupu ljudi, u naselju Šuto Orizari, morale su da intervenišu jake policijske snage.

Prema informaciji MUP, juče oko 17.20 časova na Ulici Indira Gandi u naselju Šuto Orizari maloletnica je navodno videla da su nepoznate osobe na silu unele žensko lice u kombi, ali nije znala o kojoj osobi se radi. Ona je tu jednu jedinu rečenicu rekla starijem muškarcu, koji je to prijavio policiji. Čim je naseljem prostrujala informacija da se navodno radi o otmici neke devojke, tu se okupila veće grupa građana Šuto Orizari.

- U tom trenutku je naišlo vozilo u kome su se nalazile tri osobe, od kojih dvojica policijskih službenika iz Policijske stanice Čair, koji nisu bili na dužnosti. Okupljeni su napali lica koja su se nalazila u vozilu i oni su preneti u bolnicu da bi im se ukazala lekarska pomoć. Do ovog trenutka nijedna porodica nije prijavila nestanak devojke. Policija radi na raščišćavanju slučaja - saopštili su iz MUP.

VIDEO: Kako se odbraniti od napadača

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA