≫ 

Horor u Splitu: Uhapšena majka (46) zbog sumnje da je sina silovala od 7. godine

Ovo je već drugi put da se ova žena privodi zbog ovog slučaja

  • 2

Drugi put u periodu od pola godine, privedena je 46-godišnja majka sa šireg područja Splita, zbog seksualnog zlostavljanja maloletnog sina. Nakon ispitivanja u Županijskom državnom tužilaštvu u Splitu za nju je zatražen istražni zatvor.

Sudija koji je zadužen za istragu odlučio je da se brani sa slobode jer ona od ranije ima zabranu približavanja i kontaktiranja sa sinom koji je u međuvremenu postao punoletan i ne živi sa njom, piše Slobodna Dalmacija.

Prvi put privedena prošle godine

Majka je prvi put privedena prošle godine, pod sumnjom za polni odnos sa maloletnim sinom rođenim 2000. godine tokom 2017. do leta 2018. godine. U svojoj obrani je kazala kako sin laže jer ga je na to nagovorio otac od kojeg je razvedena.

Tada je određen istražni zatvor u kojem je provela 50 dana nakon čega je zamenjen merom opreza zabrane kontaktiranja sa sinom.

On je otišao da živi sa drugim članovima porodice, a nad njom je nastavljena istraga. Tokom prikupljanja dokaza došlo se do novih saznanja koja su u petak poslepodne rezultirala privođenjem zbog još jednog krivičnog dela na štetu sina: polna obljuba deteta mlađeg od 15 godina.

Zlostavljala sina od 7. godine?

Majka se sumnjiči da je sina seksualno zlostavljala i tokom 2007. i 2008. godine što ona takođe negira. Tužilaštvo je nakon ispitivanja ponovo zatražilo određivanje istražnog zatvora zbog uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja dela.

Nakon saslušanja sudija istrage nije prihvatio zahtev jer majka i sin više ne žive zajedno. Nadalje, sin je napunio 18 godina i nije više maloletan, a nad majkom je otpre na snazi zabrana približavanja i kontaktiranja sa njim.

Zbog toga je sudija odlučio da je pusti da se brani sa slobode.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    5. februar 2019 | 09:51

    Болесно..

  • Viki

    7. februar 2019 | 09:53

    Cesto bivsi muzevi izmisljaju svasta da bi dobili starateljstvo i da bi se osvetili zenama. Valjda i dete treba nesto pitati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA