≫ 

Monstrum okačio snimak 8. rođendana svog deteta, pa bacio mališane sa sprata: Jeziva atmosfera sa proslave mogla je da nasluti zlo (FOTO)

Često je postavljao fotografije sa dečijih rođendana

  • 20

Hrvatsku i region šokirala je ovog jutra vest da je otac Josip Rođak bacio četvoro dece uzrasta od 3, 5, 7 i 8 godina sa prvog sprata kuće na u Pagu. Tom prilikom dve devojčice su zadobile teške povrede, a jedna od njih je u komi. Dok istraga ne otkrije kako je došlo do ovog strašnog zločina, čitaoci komentarišu ovaj čin i slažu se da tako nešto može da počini samo čovek monstrum, koji ne zaslužuje da ima decu.

Josip Rođak, koji je počinio ovaj strašni zločin, na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije svoje dece i supruge, a najviše dominiraju fotografije sa dečijih rođendana.

Na njima se vide nasmejana dečica ispred kojih je rođendanska torta, dok su na nekima i sa dedom.

Foto: Facebook/ Josip Rođak

Pre samo nedelju dana, Rođak je na Fejsbuku podelio snimak sa 8. rođendana ćerke Ane Marije, na kojem se čuju deca kako pevaju "srećan rođendan", a li cela atmosvera je nekako sumorna, kao da se naslućuje neko zlo. Taj snimak možete da pogledate ovde.

Čitaoci su u komentarima osudili ovakvog oca, nazvali ga raznim pogrdnim imenima i uputili mu salvu uvreda.

"Smeće jedno", "Gad i monstrum", "Treba te vezati za banderu i bejzbol palicom ti lomiti kost po kost u telu da umređ u bolovima dok ti pred očima visi slika dece", samo su neki od komentara koje su ostavili besni čitaoci.

- Molim da se ovo OTAC izbriše i napiše ovo je ĐUBRE koje je povredilo decu - napisala je jedna čitateljka.

Sudeći prema njegovom Fejsbuk profilu, monstrum je voleo i pokojnog pevača Šabana Šaulića, čije je pesme takođe šerovao, a posebno sa poslednjeg nastupa pre nego što je poginuo.

VIDEO: Deca koja postaju žrtve nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA