Medicinska sestra mrtva pijana vređala ljude u Zadru, a jednog je optužila da joj je ukrao novčanik

Policija je svoje službenike poslala tek uveče da intervenišu

  • 2

Medicinska sestra iz Zadra kažnjena je na Prekršajnom sudu u Zadru sa 750 kuna (oko 100 evra) zbog incidenta koji je izazvala u jednom kafiću u julu prošle godine, piše 057info.

U kafiću koji je bio pun gostiju ona je već od ranog poslepodneva vikala na druge goste, a jednog od njih optužila je da joj je ukrao novčanik.

- Vikala je sve jače, psovala, rukama udarala po šanku. Ta situacija je trajala celo popodne, a gostima je bilo neprijatno te su odlazili iz kafića - svedočio je konobar, koji je rekao kako su više puta zvali i policiju, koja je svoje službenike poslala tek uveče.

Ilustracija; Foto: Profimedia/Alamy

- Nastavila je s navedenim ponašanjem sve do dolaska policijskih službenika oko 22 sata, nakon čega je urađen alkotest te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,89 -  naveo je sudija u svojoj presudi.

Medicinska sestra je nakon toga odvedena na trežnjenje.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    8. mart 2019 | 13:38

    Damnatinke su raspuštena žene ili tunjavo ili bahato jer njihovi muževi očevi braća su pečalbari pa nemogu kvalitetno da utiču na žensku populaciju

  • čo'ek

    8. mart 2019 | 12:32

    Žena pijana? Agresivna? Ma nije moguće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA