Mladić (22) teško ranjen zbog krvne osvete: Nepoznata devojka zakazala mu je sastanak preko interneta, a dočekala ga je kiša metaka

Umesto devojke pojavile su se dve osobe, od kojih je jedan iz kalašnjikova ispalio kišu metaka prema mladiću

  • 2

Osnovno javno tužilaštvo iz Skoplja podiglo je optužnicu protiv jedne osobe, čiji identitet nije saopšten, zbog počinjenog krivičnog dela ubistvo u pokušaju motivisano krvnom osvetom.

Prema saopštenju tužilaštva, krvavi događaj se dogodio 24. septembra prošle godine na raskrsnici ulica Durmitorska i Alija Avdović u skopskom naselju Čento. Na tom mestu je J.B. (22), iz skopskog sela Ljuboten, trebao da se nađe sa nepoznatom devojkom sa kojom se dopisivao preko društvenih mreža.

Kao što su se dogovorili, J.B. je tog dana došao na dogovoreno mesto, a umesto devojke pojavile su se dve osobe, od kojih je jedan iz kalašnjikova ispalio kišu metaka prema automobilu „mercedes“ u kome se nalazio J.B.

- Kada je J.B. sa svojim vozilom stigao na dogovoreno mesto, ispred sebe je primetio drugo vozilo bez registarskih tablica. Sa strane vozača je izašlo nepoznato lice sa fantomkom na glavi, a sa strane suvozača je izašao optuženi i sa vatrenim oružjem ispalio rafal prema automobilu oštećenog, nanoseći mu pritom teške povrede opasne po život. Na ovaj način optuženi je sa predumišljajem pokušao da liši života oštećeno lice, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo iz Skoplja.

Mladić je dovezen sa četiri metka u grudnom košu i abdomenu, Foto: Telegraf

Sa četiri metka u grudnom košu i abdomenu, J.B. je sa drugim vozilom prevezen u Gradsku opštu bolnicu „Sveti Naum Ohridski“ u Skoplju, a potom je zbog težine povreda prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“.

Nadležni javni tužilac je danas predložio sudu da optuženoj osobi produži prethodno izrečenu meru pritvora s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i mogućnost ponavljanja dela.

Tužilac je pritom posebno istakao okolnost da je motiv krivičnog dela bila krvna osveta i da taj motiv i dalje postoji kod optuženog.

(D.J./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA