≫ 

"Skočio je i digao stolicu. Sve se odigralo munjevito": Očevici opisali divljanje Daruvarca u kafiću, posle čega je uhapšen

Daruvarac (31) je na Opštinskom sudu u Zadru početkom godine nepravosnažno osuđen na kaznu od pet godina  zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke

  • 0

U poznatom kafiću u zadarskom naselju Borik sinoć je Darko Kovačević Daruvarac je nasrnuo na 24-godišnjaka koji ga je prijavio policiji i nakon čega je Daruvarac priveden.

Policija nije potvrdila informaciju da je 24-godišnjak pao, kao ni da ga je Daruvarac udario. U kafiću su za medije ispričali kako je do incidenta došlo.

- Sve se odvijalo jako brzo. Ne znam je li bilo udaraca, ali sam video da je jedan od njih, valjda taj Daruvarac, digao stolicu - rekao je jedan od konobara kafića za Večernji.hr.

Podsetimo, oko 18 sati u subotu  najpre je došlo do verbalnog sukoba, a potom i guranja između 24-godišnjaka i 32-godišnjaka nakon čega je 24-godišnjak podne krivičnu prijavu radi pretnje koju mu je uputio 32-godišnjak.

Daruvarac (31) je na Opštinskom sudu u Zadru početkom godine nepravosnažno osuđen na kaznu od pet godina  zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke.

Inače, nakon noći provedene u pritvoru, Daruvarac je odlučio da uzvrati udarac, pa je i on prijavio mladića sa kojim se sukobio.

Istraga i postupak moraće da se sprovedu detaljno, kako bi se dovoljno zamršen slučaj razrešio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA