≫ 

Hteli su da sruše "Suzu Njegoševu", a juče je tu kršteno četvoro dece: Upućene su poruke mira i ljubavi, a onda pušteni beli golubovi (VIDEO)

Prema pisanju medija, ovo mesto svakodnevno čuva na stotine vernika iz Boke

  • 23

Njegovo preosveštenstvo episkop dioklijski Metodije služio je juče u krstionici "Suza Njegoševa" na Miholjskoj Prevlaci svetu arhijerejsku liturgiju i krstio četvoro mališana.

Povodom hrišćanskog praznika - Blagovesti, sveštenstvo i vernici, koji danonoćnim molitvama čuvaju krstionicu od rušenja, pustili su u nebo jato belih golubova.

Episkop Metodije podsetio je da je duhovni praznik Blagovesti počeo rečju Arhangela Gavrila "Raduj se!", čime je počeo i Novi zavet.

- Kao što su ovi divni golubovi simbol mira, ljubavi, smirenja i mudrosti, neka nam Presveta Bogorodica bude putokaz u našem životu - poručio je episkop Metodije.

Najavljeno je da će u krstionici biti održano celonoćno bdenje i moleban u susret današnjem Saboru Svetog Arhangela Gavrila.

Podsećamo, tokom prošle nedelje na ovom mestu se odvijala prava drama, pošto je planirano da krstionica bude srušena. Ovo mesto svakodnevno čuva na stotine vernika iz Boke.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/in4s.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    8. april 2019 | 10:21

    TO MILJU NISTA NEZNACI JER ON MORA DA RADI STO MU NATO NAREDI !!!!!

  • Marko Rambo

    8. april 2019 | 10:43

    Netreba nista da se uništava i skrnavi nek poruše neku masoneriju ako smiju i piramide e ne smiju odma bi zapad reagovao

  • Aca

    8. april 2019 | 13:34

    Zivela srpska Crna Gora ne Milogorska!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA