Krvava tuča u Skoplju: Dok je jedan muškarac krvnički udarao mladića, drugi je izvadio pištolj i pucao u njega

Mladić V.I. je bio ranjen u nogu i zadržan u bolnici, a policija preduzima mere na rasčišćavanju ovog slučaja

  • 1
Kafana, pištolj, pucnjava, policija Foto: Telegraf

Mediji u Skoplju su danas objavili da je jedan mladić juče na smrt bio pretučen u kafani u skopskom naselju Čair, a kada je pao na zemlju, u njega je bio ispaljen jedan metak iz pištolja.

Policija je samo delimično dematovala tu informaciju. U saopštenju MUP se navodi da niko nije smrtno strado, već da je iz vatrenog oružja bio povređen V.I. (21) iz Skoplja.

Incident se dogodio u ugostiteljskom objektu u ulici Cvetan Dimov. Kako je policiji ispričao E.M. (22), koji se u to vreme nalazio u kafani, on je u jednom trenutku čuo pucanj. Odmah potom mu je prišao ranjeni V.I, sa kim se od ranije poznavao, i požalio mu se na bolove u nozi, koja je krvarila.

Mladić je ranjenog druga juče oko 16.25 časova prevezao u Gradsku opštu bolnicu Naum Ohridski u Skoplju, odakle su policiji prijavili da je kod njih doneta osoba ranjena iz vatrenog oružja.

Neposredno pre saopštenja policije o incidentu u kafani u naselju Čair, redakciji skpskog portala Kurir javio se jedan očevidac koji je opisao šta je video.

- Kada su ga pretukli, jedan od njih je izvadio pištolj. Pucao je u mladića koji je već ležao pretučen na zemlji. Ne znam da li ga je i gde pogodio, ali je pucao prema njemu. Dok je jedan nasilnik krvnički tukao mladića, odjednom se čuo pucanj. Tabadžija nije video da je njegov prijatelj, koji mu je bio iza leđa, pucao. Tek kada se okrenuo ugledao ga je sa pištoljem u ruci. Panično mu je oteo oružje i počeo da beži tesnim uličicama ka pijaci Bit Pazar, rekao je svedok za skopski portal Kurir.

Nezvanične informacije nakon ovog krvavog incidenta koje su govorile da je pretučeni mladić ostao na mestu mrtav, a deuge da je preminuo u bolnici, nisu bile tačne.

Mladić V.I. je bio ranjen u nogu i zadržan u bolnici, a policija preduzima mere na rasčišćavanju ovog slučaja.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    27. april 2019 | 16:11

    Kod nas ginu 7 do 10 ljudi svaki dan kao u Ameriku peraci prozora pa nista .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA