≫ 

Marko je otišao u Nemačku u potrazi za boljim životom, pa se razočaran vratio u rodni grad: "Bio sam prazan iznutra..."

Marko je promenio šest poslova i razočaran se vratio u rodni Tomislavgrad

  • 22

Jedan mladić iz Tomislavgrada otišao je pre pola godine u Minhen u potrazi za srećom. Od tada je promenio šest poslova i razočaran se vratio u rodni grad.

- Živiš radnu sedmicu od ponedeljka do petka usmeren samo na posao, dolazak kući, na spavanje i na buđenje, i opet na isto. Petak, subotu i nedelju izlaziš. Ali živiš od plate do plate - rekao je Marko Bagarić.

Foto: Facebook

On je ukazao da je dobra stvar bila to što su ga tamo sa njegovih 20 godina ipak uzimali za ozbiljno i da se niko ne žali ako obavljaš svoj posao kako treba.

- Stalno sam razmišljao o povratku, o šetnji sa psom, da vidim svoju raju, da mogu s njima popiti kafu. Nije me zanimalo ništa čime bih sebe formirao, a bio sam prazan iznutra - priča Marko.

Foto: Facebook

Nakon iskustva u Nemačkoj on kaže da planira da ostane u Bosni i Hercegovini.

- Ovde imam dobrog oca i dedu. Imam sve ovamo, mogu i ovamo nešto da postignem. Tu sam se rodio i mislim da ne treba više da objašnjavam zašto sam se vratio. Ostajem u BiH, formiraću se kao osoba, studiraću, raditi, šta ja znam - zadovoljan sam životom kojim sada vodim - zaključio je Marko.

(Telegraf.rs/DW)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tibor

    27. april 2019 | 17:58

    Pa šta si ti očekivano jarane da je ovde sezona berbe eura sa drveća🤣🤣Samo uporni pobjeđuju....

  • Ujka Zitko PFK

    27. april 2019 | 19:00

    Mali kaze da se radi od ponedeljka do petka i da vikendom ne radis i nije zadovoljan.A sta je mislio da ce da radi samo ponedeljkom i petkom i da zaradi 3000.evra.Preko grane se mnogo radi,a lepo zaradi.Uglavnom balkanci kad odu u inostranstvo misli da ce da cese dupe i da ce da zaradi 3000.evra.Naucna fantastika.E moji balkanci...

  • brko

    27. april 2019 | 22:01

    Sta ces nesrtnice kad ti umru djed i tata neces imati ni za hljeba a ne da vodas cuku i ispijas kafe i ne radis nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA