≫ 

"No, no, no, Bandiću": Ivana Tramp dobila dva poljupca od gradonačelnika Zagreba, ali joj to nije bilo dovoljno (VIDEO)

Bivša supruga američkog predsednika od četvrtka boravi u Hrvatskoj koju je posetila iz zdrastvenih razloga

  • 5

Bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana (70), koja boravi u Hrvatskoj, tokom šetnje Zagrebom s gradonačelnikom Milanom Bandićem, koji joj je dao buket i odveo je na kafu, poželela je više poljubaca nego što je on u prvi mah bio spreman dati, pa ga je zbunila svojom reakcijom, prenose Vijesti.hr.

Ona je, naime, sunčano subotnje prepodne iskoristila za šetnju užim centrom Zagreba u društvu gradonačelnika Milana Bandića i Nikice Gabrića, lekara koji joj je u svojoj oftalmološkoj klinici Svetlost u petak uspešno operisao oči.

Kako navodi taj portal, Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kafu, doneo joj je buket cveća, a ugodno ju je iznenadio i poklonivši joj hrvatski dres s njenim imenom, knjigu Augusta Šenoe "Zlatarevo zlato" prevedenu na engleski jezik, kao i monografiju Zagreba.

- To što je Ivana Tramp ovde, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za ceo region - izjavio je Bandić, preneo je Jutarnji list.

Dok je Bandić govorio, gospođa Tramp poželela je da se poljubi sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pala su dva poljupca i kad se Bandić od nje ponovo okrenuo novinarima, Ivana Tramp se pobunila i rekla "No, no, no!".

Dva poljupca očigledno nisu bila dovoljna, što je malo zbunilo gradonačelnika, ali on se, ipak, brzo pribrao, pa je pao treći i četvrti, dodaje portal.

Bivša supruga američkog predsednika od četvrtka boravi u Hrvatskoj koju je posetila iz zdrastvenih razloga zbog operacije očiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ХХХ

    28. april 2019 | 15:58

    Verovatno je mislila da je u Srbiji, tri poljupca

  • Drasko

    28. april 2019 | 13:44

    Zaista joj je bila potrebna očna operacija, a čini se i neki Ličanin!

  • Srki

    28. april 2019 | 13:41

    Da je covek sretne u mraku da ga strefi srcka od lepote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA