≫ 

Vođa navijača se iživljava nad drugim mladićem i preti mu: "Pričaj, mamu ti je*em! (VIDEO)

U ovom drugom snimku koji se takođe pojavio na internetu, vidi se da se na suvozačevom mestu u vozilu nalazi mladić koji odgovara na njegova pitanja i sugeriše kako da priča o tome šta se dešavalo u tom kafiću

  • 2

Na internetu se danas pojavio još jedan snimak na kojem član uprave Fudbalskog kluba “Borac” i vođa navijača “Lešinara” Dejan Kostić Dela maltretira mladića, nakon sukoba u kafiću „Almagro“.

Nakon što je objavljen uznemirujući video, u kojem se vidi kako Kostić divljački šamara i vređa konobara u kafiću, pojavio se još jedan snimak gde on maltretira drugog mladića. Podsetimo, huligan je u nedelju uhapšen zbog maltretiranja i šamaranja konobara u „Armandu“.

U ovom drugom snimku koji se takođe pojavio na internetu, vidi se da se na suvozačevom mestu u vozilu nalazi mladić koji odgovara na njegova pitanja i sugeriše kako da priča o tome šta se dešavalo u tom kafiću.

Ovaj mladić priča da je Kostić, kada je ušao u kafić, udario jednog od gostiju, a da ga je zatim drugi gađao flašom. Te osobe, koje su se sukobile sa njim, pobegle su i prijavile da ih je vođa navijača napao.

Na to ga Kostić tera da priča kako se sve desilo urlajući na njega rečima “pričaj, mamu ti j... u p...., piše Srpskainfo.

Na pitanja huligana, ovaj uplašeni mladić odgovara da je Kostić uvek pomagao klincima i da ih je štitio, a da su ovi sa kojim se potukao, maltretirali i tukli te "klince i vodili ih da duvaju”.

Na ovom snimku se vidi i kako Dela tuče mladića, a na kraju mu kaže: “Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu”.

Podsetimo, 23. aprila je došlo do tuče u kafiću „Armando“, zbog čega je Dela dobio prekršajnu prijavu. Posle toga, u nedelju je objavljen snimak na kojem se vidi njegovo brutalno iživljavanje nad konobarom u tom kafiću, zbog čega je Kostić uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milic

    29. april 2019 | 18:07

    Sadista siladzija koji sudi preti nemilosrdno tuce sve.Nejakog mladica tuce podrzan od nasilnika. Za ovakve barabe trebe izreci kazne zatvora do kraja zivota oni su spremni na sve.

  • Robin lud.

    29. april 2019 | 16:29

    U buksu s' njim govedo ne iziivljeno. Vodja navijaca u Srbiji zanimanje ????? I starlete i .... TUZNO. BRE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA