Hrvat dve godine napastvovao maloletne dečake: Dovodio ih u svoj stan i terao na blud

Osim primoravanja na seks, napasnik je dečake i drogirao

  • 1

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu pokrenulo je istragu protiv 36-godišnjaka s jednog dalmatinskog ostrva za četiri kaznena dela, a suština je da je u stan dovodio dečake i prisiljavao ih na seksualne radnje.

Muškarac je osumnjičen da je od marta 2017. pa sve do aprila ove u Splitu u stan dovodio maloletnike od nepunih 15 do 16 godina, seksualno ih iskorišćavao i zastrašivao oružjem. Sumnjiči se za kaznena dela polnog odnosa bez pristanka, bludne radnje, polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina i omogućavanja konzumiranja droge.

Kako piše Dalmacija Danas, osumnjičeni je tražio od jednog maloletnika da u stanu u Splitu imaju polne odnose i zastrašivao ga oružjem i pretnjama. Lažno mu je obećavao i novac za seks, a maloletnik je u strahu pristao seksualno da ga zadovoljava.

Postoji osnovana sumnja i da je muškarac u splitski stan u više navrata dovodio još jednog maloletnika i da je protivno njegovoj volji nad njim izvršio bludne radnje, kao i da je u cilju zadovoljenja svog polnog nagona u više navrata dovodio maloletnika za kojeg je znao da nema navršenih 15 godina i da je nad njim takođe izvršio bludne radnje. Sumnja se i da mu je davao marihuanu i hašiš.

(Telegraf.rs/Index.hr/Dalmacija danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA