≫ 

Pojavio se snimak likvidacije Mila Ilića u Podgorici: Ubica pre napada čačkao telefon i čekao tajni znak, a onda je izrešetao žrtvu i pobegao (VIDEO)

Uprava policije je pozvala građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, to prijave na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122

  • 69

Uprava policije došla je do snimka na kom se vidi za sada nepoznata osoba koja se sumnjiči za jučerašnje ubistvo Mila Ilića (28) u Podgorici.

- Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli mere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice. Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično delo ubistvo na štetu M.I. - saopšteno je iz Uprave policije.

Ubijeni Milo Ilić; Foto: Facebook/Milo Ilic

Da podsetimo, Ilić je brutalno ubijen juče oko 16:30 sati u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici, dok je nameravao da pređe ulicu. Ubijeni je preminuo na licu mesta, pokušao je da pobegne, ali ga je egzekutor stigao i dokrajčio sa pet metaka.

Mesto ubistva; Foto: fosmedia.me

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je na licu mesta obavio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

Uprava policije je pozvala građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, to prijave na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način.

Iz policije tvrde da je ubijeni Milo pripada kriminalnom crnogorskom miljeu; Foto: Facebook/ Milo Ilic

- Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno - dodaju iz policije.

Ilić je, prema navodima crnogorskih medija bio povezan sa Veskom Kalezićem koji je, u novembru, prošle godine ubijen na Starom aerodromu.

Milo Ilić je navodno bio blizak kavačkom klanu; Foto: Facebook/ Milo Ilic

Kavački klan godinama je u sukobu sa rivalskim škaljarskim klanom. Dva klana su usko sarađivala sve do 2014. kada je u Valensiji nestalo više od 200 kilograma kokaina koji je navodno pripadao kavačkom klanu – posle čega je došlo do rata u kome je ubijeno više osoba na obe strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hsbd

    30. april 2019 | 21:45

    Eto novac, fizicka snaga, strahopostovanje, a na kraju te ugasi momak koji izgleda kao slucajni prolaznik, koji se ponasa kao da je na kafu krenuo, a ne da ubije nekoga. Ipak ospade da je opasniji onaj koji gleda da ne privlaci paznju.

  • Masa

    30. april 2019 | 19:42

    Neka se poubijaju medju sobom zasto im braniti i hapsiti?

  • Pera kojot

    30. april 2019 | 23:10

    Kako znaju da je ovaj sa videa ubica!? Mozda je samo pobegao kad je video da neko puca i ubija ovog lika! Ja bih pobegao isto, jos brze bi trcao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA