U saobraćajki teško povređen sin poznatog tenisera Gorana Ivaniševića: U autu bio sa očuhom kada se u njih zakucalo drugo vozilo

- Emanuel i ja smo se vozili kada je kroz čisto crveno prošlo vozilo i pogodilo nas. Sad sam fokusiran na to da Emanuel bude dobro i da se što pre oporavi, a ovo drugo će rešavati policija - kazao je očuh

  • 2

U teškom udesu koji se danas dogodio u Zagrebu povređen je sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Nesreća se dogodila na uglu Gajeve i ulice Baruna Trenka u Zagrebu, a za volanom je bio Vlaho Arbulić (29), dečakov očuh.

Arbulić je za "Index" potvrdio da se saobraćajna nesreća dogodila, te je rekao da se trenutno nalaze u bolnici. U automobilu su bili Emanuel Ivanišević i on.

- Emanuel i ja smo se vozili kada je kroz čisto crveno prošlo vozilo i pogodilo nas. Sad sam fokusiran na to da Emanuel bude dobro i da se što pre oporavi, a ovo drugo će rešavati policija - kazao je Arbulić za Index.

Teško je povređen sin Gorana Ivaniševića; Foto: Profimedia/Alamy

Iz Policijska uprave zagrebačke potvrdili su za "Index" da je došlo do sudara dva automobila na uglu Gajeve ulice i Ulice Baruna Trenka. Kako kažu, neko je od učesnika prošao na crveno svetlo na semaforu, ali okolnosti nesreće se utvrđuju te ne žele još da govore o tome ko je kriv za ovu nesreću.

Emanuel je drugo dete Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Rođen je u oktobru 2007. godine u minhenskoj klinici Grosshadern, a Goran je bio prisutan na porođaju. Osim Emanuela, Ivanišević s Tatjanom Dragović ima ćerku Amber (16), a prošle godine s drugom suprugom Nives Ivanišević dobio je sinčića Olivera.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA