Devojčica (14) prodavala heroin na ulici, a najjezivije je to ko ju je uveo u posao: Slučaj koji crnogorska policija ne pamti

Pronađeno 14 pakovanja heroina i 2.000 evra u porodičnoj kući

  • 5

Tinejdžerka E.R. (14) jedna je od uhapšenih dvoje dilera u akciji policije u Rožajima u Crnoj Gori. Na istoj adresi, u porodičnoj kući, drugi prodavac heroina jeste njen otac Š.R. (51)

On ju je i uveo u kriminal, a ovo je, kako pišu Novosti, zasad prvi slučaj da je u Crnoj Gori maloletnu ćerku uveo u poslove sa drogom.

Njih dvoje uhapsili su pripadnici Jedinice za borbu protiv droge cenra Centra bezbednosti Berane u sadjestvu sa službenicima Odeljenja bezbednosti Rožaje.

Po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Rožajama, izvršen je pretres kuće koju koriste, a pregledom maloletne E.R. policijski službenici su pronašli i oduzeli 14 pvc pakovanja heroin. Pretresom kuće je pronađeno još jedno PVCpakovanje sa sadržajem iste materije i 2.000 evra za koje se sumnja da su stečena vršenjem krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    7. maj 2019 | 22:48

    Crna Gora da pomogne kroz socijalni centar devojcici da se vrati na pravi put,zavrsi skole i bude svoj na svome a oca osuditi ovo je tezak zlocin i prema drustvu i prema svojoj cerki !

  • Milan

    8. maj 2019 | 07:17

    Dualno obrazovanje u cg na delu

  • 🤔

    8. maj 2019 | 07:51

    To su šiptari doneli svoju civilizaciji u kamenolom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA