≫ 

"Jer, ti si princeza nekog drugog sveta...": Oni su najlepši par na maturi u Crnoj Gori, a Anđela je svima održala lekciju (VIDEO)

Oni promovišu prave vrednosti

  • 9

U vremenu kada se fizičko ceni više od duhovnog i kada se ono što je drugačije etiketira kao nešto loše, jedna prelepa devojka u Crnoj Gori svima je održala lekciju. Reč je o srednjoškolki iz Podgorice Anđeli Bogojević.  

Kada je nekoliko dana pred maturski bal srednje škole "Sergije Stanić" iz Podgorice njen godinu dana stariji drug Damjan ostao bez pratilje, bez razmišljanja je rekla da će ona biti njegova pratilja. Njihov defile na balu propraćen je gromoglasnim aplauzom, a snimci i slike na društvenima mrežama rečima hvale i suzama. Naime, Damjan Tomić (19) je na bal došao u kolicima koja je Anđela gurala.  

Iako boluje od mišićne distrofije, on je rešio da se hrabro probija kroz život. Kako sam kaže, s osmehom na licu.

Anđela kaže da se sa Damjanom poznaje već tri godine i da je on za nju ubedljivo najbolja osoba na svetu.

- I on je uvek tu za mene kad mi je najpotrebnije. Znala sam koliko mu ta matura znači, mesecima je sa uzbuđenjem pričao kako je iščekuje - ispričala je Anđela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    18. maj 2019 | 08:25

    Devojka je momku ulepsala dan koji ce mu ostati u trajnom secanju! Ne budite zajedljivi! Bravo za oboje. Drugarstvo je bitna stvar u zivotu!

  • kralj

    18. maj 2019 | 01:14

    E ovo mi Dan ulepsa, ti si devojko i vise od princeze ...BRAVO!

  • Bgd

    18. maj 2019 | 00:12

    Respekt!Svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA