Daruvarac koji je unakazio od batina svoju devojku u Zadru ponovo završio u zatvoru: Potukao se sa dvojicom u tržnom centru

U policiji nezvanično navode da su imali dojavu o navodnoj pretnji hladnim oružjem

  • 8

Darko Kovačević zvani Daruvarac, koji je brutalno premlatio tinejdžerku Lorenu Gurlicu (18), ponovno je završio u zadarskoj policiji. Naime, on je priveden zbog dojave o fizičkom sukobu u jednom zadarskom tržnom centru.

Navodno, do fizičkog okršaja je došlo između tri muškarca: Darka (32), njegovog prijatelja (35) i 33. godišnjaka s područja Starigrada.

Šta se zapravo dogodilo još uvek se istražuje, a u policiji tek nezvanično navode da su imali dojavu o navodnoj pretnji hladnim oružjem, ali to još istražuju i nisu hteli zvanično da potvrde.

Darko Kovačević-Daruvarac Foto: Facebook/Darko Kovačević-Daruvarac

Za "24sata" čitateljka je opisala kako je jedan muškarac tukao drugog, te se spominjalo da će neko nekog ubiti. PR policijske uprave u Zadru, Ivana Grbin rekla je kako će se više znati nakon kriminalističkog istraživanja.

Sve se dogodilo danas poslepodne, a upravo ovih dana stići će i odluka Županijskog suda u Splitu o presudi Darku Kovačeviću, a hoće li biti pravomoćna, preinačena ili odbačena saznaće se najverovatnije početkom sledeće nedelje.

Krvava devojka, Darko Kovačević - Barracuda Daruvarac Prebijena Lorena; Foto: Instagram

Da podsetimo, on je 3. jun 2018. godine oko 21 sat, Lorenu koja je došla u isti kafe-bar, bez povoda udario glavom u potiljak.

Zatim je za njom otišao u WC optuživši je da ga vara, opalio joj je dva do tri šamara, a potom je u nameri da je teško povredi počeo dada je udara šakama po glavi. Kad je u wc ušao Ante Kokić i rekao: "Nemoj je toliko tući, ubićeš je", istom je odgovorio "To i želim".

U jednom trenutku Lorena je pobegla u drugi wc. Ponovo je ušao za njom i ponovo je počeo da je tuče šakama u glavu, a u jednom trenutku je uhvatio za glavu i sa njom dva, tri puta udario u umivaonik, zbog čega je oštećena Lorena pobegla u unutrašnjost kafe-bara, gde ju je okrivljeni bez povoda i uz prisutnost drugih osoba hvatao za kosu, bacao na pod, a potom je i udarao otvorenim dlanovima i zatvorenim šakama, kao i nogama u telo i glavu, zbog čega je oštećena Lorena Gurlica zadobila teške telesne povrede.

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    5. jun 2019 | 23:27

    Ne razumem šta ova nakaza glumi više? Što nadležni organi ne reaguju??? Umesto da ga zatvore da ne vidi dana više,on šeta slobodno.Zar ne beše osuđen na 5 godina zatvora zbog prebijanja devojke? Kako to da je tako brzo izašao? Sramota stvarno,ide,seje ljudima strah,ponaša se kako hoće,radi šta hoće.Ali polako,naleteće i on na luđeg od sebe,na nekog mnogo moćnijeg.A devojke da se ne kače sa takvima,zna se kako završe.

  • Vino

    5. jun 2019 | 23:36

    A grdan li je majko mila.

  • Crnogorac

    6. jun 2019 | 06:02

    Kako treba da naleti na nekog tihog, mirnog, da ga ažurira na fabricka podešavanja i neće nikad više nikog progledati a ne tući...😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA