Pogledajte šta su bogati šeici pili u Dubrovniku, pa su napravili račun od 50.000 evra (FOTO)

Jedan iz društva koji je trebao da plati račun, odbio je da plati račun za piće hostesa, pa je u celu priču sa naplatom računa došlo i obezbeđenje, a potom i policija

  • 6

Bogati šeici odlučili su se prethodnog vikenda zabave u dubrovačkom klubu Revelin, a nakon što su izređali skupocena pića, ukupni račun na kraju provoda bio je čak 368.120 kuna (skoro 50.000 evra). Međutim, oni to nisu hteli da plate, pa je cela situacija eskalirala do te mere da je morala da dođe i policija.

Pogled na račun koji su napravili otkriva kako su popili poznati Dom Perinjon, Grej Gus votku, ali i nekoliko boca Armanda de Brinjaka (Armanda de Brignaca), jednog od najskupljih šampanjaca na svetu. Tako je i jedna od flaša na njihovom računu koštala 120.000 kuna (skoro 17.000 evra).

- Šta je drugo za očekivati, Revelin je najskuplji klub u Dubrovniku gde Džek i kola košta između 16 i 20 evra. Tamo ne idu obični smrtnici, nego dobrostojeći ljudi koji su taj dan imali dobar promet ili dobru sezonu, i gosti koji to mogu priuštiti. Zna se koliko što košta, i šampanjac koji piju one devojke da bi sedele sa tobom, i VIP separe, i kada se ujutro saberu računi, onda ispadne šok - kaže za 24sata.hr jedan dobro upućeni Dubrovčanin o "slučaju 50 hiljada evra".

Vlasnik kluba nije bio raspoložen za komentar, ali sugovornici 24sata.hr u Dubrovniku jesu. Kažu i kako je ovo drugi i "incident" u Revelinu u poslednjih desetak dana.

Arapi, Račun Foto: 24sata.hr

Podsetimo, u dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Jas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zajed Al Nahjan, a koju koristi i njegov sin. Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta usidrila, ekipa sa jahte Jas pohitala je u klub Revelin, popularni klub u starom gradskom jezgru. Kako nezvanično saznaje Dubrovački dnevnik, jedan od putnika sa jahte u klubu je tokom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a račun je na kraju iznosio 368.120 kuna (skoro 50.000 evra).

Jedan iz društva koji je trebao da plati račun, odbio je da plati račun za piće hostesa, pa je u celu priču sa naplatom računa došlo i obezbeđenje, a potom i policija.

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u stanicu, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    14. jun 2019 | 16:26

    Tako to bude kad se pastiri obogate.

  • Има се, може се!

    14. jun 2019 | 17:25

    То је за њих трошак, као за мене лимунада.

  • Dusan

    14. jun 2019 | 17:24

    Jel moze jedan sto za subotu da se rezervise...na ime Hamdan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA