Bizarna nalepnica na vratima zlatare u Budvi: Roditelji ogorčeni, dok drugi burno brane vlasnika

Korisnici popularne društvene mreže uglavnom ne opravdavaju ovakvu zabranu dok postoji i onih koji su drugačijeg mišljenja

  • 12
budva, zlatara, zabrana, dečja kolica Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Internetom kruži fotografija iz Crne Gore koja je izazvala podeljena mišljenja na društvenim mrežama.

Naime, na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov objavljena je fotografija za koju se tvrdi da je nastala u Budvi, a na kojoj se vidi da je zabranjeno roditeljima da dečja kolicima uvoze sa sobom u zlataru.

Ostaje, međutim, nejasno da li se misli samo na kolica ili i na decu u njima.

Prizor je izazvao lavinu komentara. Korisnici popularne društvene mreže uglavnom ne opravdavaju ovakvu zabranu dok postoji i onih koji su drugačijeg mišljenja.

- Roditelji treba sa decom da šetaju po parkovima i gradskim šetalištima, a ne po radnjama i zlatarama - jedan je od komentara onih koji su stali u odbranu odluke vlasnika budvanske juvelirnice.

Sa druge strane, dosta je onih su protiv ovakve odluke.

"Divno, bio je i u Karlovcu jedan takav kafić, pa više ne radi", "OK je u slučaju da imaju animatora ispred vrata i da neko brine o detetu dok roditelji kupuju. U svakom drugom slučaju sramota", "Bože pomozi, kao da su u pitanju kućni ljubimci, pa da ih svežemo ispred vrata", "Kako da ne. Ostaviš kolica ispred radnje ih neko ih mazne. Moja su deca velika, ali nema šanse da bih ostavila kolica koja su me papreno koštala za blizance", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤐🤐🤐

    3. jul 2019 | 13:28

    Ovakve I slicne radnje zaobilaziti u sirikom luku!!!Ovo treba kazniti!!!

  • Viki

    3. jul 2019 | 13:27

    Lakse ukrasti.Dobra kamuflaza.

  • Xxl

    3. jul 2019 | 14:08

    Pošto crnogorcima sve smeta,za očekivati je da osvane nalepnica sa precrtanim turistima sa tekstom ispod "nemojte dolaziti,samo pošaljite pare".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA