Užas u Splitu: Bokser uhvatio devojku za zadnjicu, pa je krvnički udarao pesnicama u glavu

Nakon što ju je uhvatio za zadnjicu, devojka ga je odgurnula. Osoblje se šalilo na račun Višića, što on nije mogao da podnese, pa je odlučio da joj se osveti

  • 7

Devojka koja je napadnuta ispred splitskog noćnog kluba "Central" u samom centru grada i koja je zaradila teške povrede glave, tamo se nalazila s rođakom. U klub je stigla u štiklama, a drugu obuću ostavila je kod konobara, te ju je u ranim jutarnjim satima uzela i pokušala da obuje.

U tom ju je trenutku 29-godišnji Toni Višić, bivši juniorski bokserski prvak u WBC kategoriji koji u popularnom klubu radi kao obezbeđenje, uhvatio za zadnjicu pred svima, nakon čega ga je ona odgurnula i napustila lokal.

Međutim, osoblje kluba je nastavilo da se šali na račun Višića zbog reakcije mlade devojke, pa je izašao za njom, udario je nekoliko puta pesnicom u glavu, dok nije pala na pod. Primljena je u splitsku bolnicu s teškim povredama glave, višestrukim prelomima vilice i teškim povredama oka, te je hitno operisana.

Prema rečima prijatelja porodice pretučene devojke, niko od osoblja kluba nije stao u njenu zaštitu.

POČINILAC SE PREDAO POLICIJI

Toni Višić (29) predao se policiji u utorak oko 9 časova, piše "Slobodna Dalmacija".

U pratnji svog advokata Vinka Gulišije, došao je u Prvu policijsku stanicu u Splitu, nakon čega sledi kriminalističko istraživanje.

Prema nezvaničnim saznanjimma, Višić je rekao da se događaj nije odigrao onako kako je to u medijima prezentovano, već da je devojku u predvoru kluba udario samo jednom, i to nakon što ga je ona navodno, tvrdi on, udarila nekakvom šipkom po glavi.

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    23. jul 2019 | 15:44

    Ajde bre sve mangupi hrvati razbijaju devojke od batina po rivijeri svake godine. Nema šmekera tamo samo iskompleksirani seljaci.

  • Bravo

    23. jul 2019 | 15:47

    Splićani

  • Djele

    23. jul 2019 | 19:07

    Junacina prava,svi ti bokseri su gejevi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA