Za vatru u Šibeniku kriva je žena: Radi u državnoj firmi i za dve godine podmetnula je požare 7 puta

Ona je zaposlena kao blagajnica u Hrvatskim autocestama

  • 5
Požar u Šibeniku Foto: Printscreen/Facebook/ŠibenikIN

Policija u Šibeniku utvrdila je da je požar u šibeničkoj Dubravi podmetnut i uhapsila je ženu koju dovodi u vezu s tim, saopštio je MUP Hrvatske. Radi se o ženi koja radi u državnoj firmi.

Piromanka iz Šibenika (53), zaposlena je kao blagajnica u Hrvatskim autocestama (HAC) i ovo joj nije prvi put da podmeće požar, piše zagrebački Večernji list.

Piromanka koju policija sumnjiči da je podmetnula požar, koji je zahvatio površinu od oko 900 hektara na šibeničkom području, a koji su vatrogasci jedva ugasili, zaposlenica je u HAC kao blagajnica.

Navodi se da je žena, koju je juče privela policija, piromanka i da je pre dve godine podmetnula čak sedam požara.

Požar je gasilo oko 200 vatrogasaca, kanaderi i vazdusni traktori, a za vatrogasnu intervenciju potrošeno je oko pet miliona kuna.

U saopštenju se navodi da su, na osnovu saznanja prikupljenih uviđajem, policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske suzili krug osumnjičenih osoba te da su tokom popodneva uhapsili žensku osobu koju dovode u direktnu vezu s izazivanjem požara.

Protiv osumnjičene sprovodi se kriminalističko istraživanje, prenosi Hina.

Pogledajte video: Masovni požar u Peruu, gori više od 200 kuća i zgrada

(Telegraf.rs/Tanjug/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goa

    29. jul 2019 | 15:01

    Za vatru spremna !

  • Sd

    29. jul 2019 | 18:41

    Samo da nije srpkinja,inače najebasmo

  • Marko

    31. jul 2019 | 09:04

    Neko rece "samo da nije srpkinja" pa znas kad procitas razni komentari po hrvatskim sajtovima, i ja predlazem da svaki Srbin to uradi, da se malo zanima na hrvatsko raspolozenje, radi nas pa da vidimo sa kime imamo posla, radi socijalno pitanjem, pa ce te videti 1/3 od komentara ili su krivi Srbi za pozare u hrvatskoj, jel kako oni kazu "otkud to da su pozari samo tamo gde su ziveli Srbi" ili ce kriviti"kamenjari iz hercegovine", to je njihova nova retorika po receptu "antisemitizam". Njihovo drustvo je definitivno propalo ili neo-ustasko naklonjeno, pateticno je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA