≫ 

Otkriven identitet ubice koji je likvidirao celu porodicu u Hrvatskoj

Igor Nađ je pobegao nakon masakra, a u trenutku kada ga je policija locirala i spremala se da ga uhapsi u petak nešto posle 4 sata ujutro, izvršio je samoubistvo

  • 16
Igor Nađ

Foto: jutarnji.hr/Privatna arhiva

Hrvatsku i region potresla je vest o porodičnom masakru, kada je muškarac, verovatno iz ljubomore, ubio šestoro članova jedne porodice, dok je preživela samo sedmomesečna beba. Kako prenosi "Jutarnji list", poznat je i identitet čoveka koji je počinio pokolj. U pitanju je takista Igor Nađ. 

Nađ je taksirao u vozilu "škoda oktavija", a automobil je pronađen pokraj jedne napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Igor Nađ

Foto: index.hr/Privatna arhiva

Kako javlja "RTL", za sada je poznato da su ubijene sestre Maja i Josipa T, kao i 10-godišnjak koji je najverovatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Ubijena su još dva muškarca i jedna žena. Beba koja je pronađena nepovređena na mestu zločina dete je ubice koji je počinio samoubistvo, saznaje "Jutarnji list".

Igor Nađ je pobegao nakon masakra, a u trenutku kada ga je policija locirala i spremala se da ga uhapsi u petak nešto posle 4 sata ujutro, izvršio je samoubistvo.

Ubistvo u Zagrebu

Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

ŠTA SE DOGODILO U CIMERMANOVOJ ULICI

U nezapamćenoj tragediji u prestonici Hrvatske ubijena je cela jedna porodica, a preživelo je samo sedmomesečno dete.

- Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnje. Sigurno su bili iz pištolja, a onda su se čuli jauci. Ženski. Minut kasnije, u 21.21 pozvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao da vidim nikakve bljeske od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba - ispričao je za "Index" očevidac pucnjave u kojoj je ubijena čitava porodica u Zagrebu.

Kako prenose, veruje se da je motiv ljubomora.

Ubistvo u Zagrebu

Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Kako kaže ovaj Zagrepčanin, pucnji i jauci dogodili su se dok je dočekivao goste. A onda je ceo kvart opkolila policija.

- Na balkon sam izašao jer sam očekivao goste, ali nakon što sam čuo pucnje rekao sam im da ne dolaze. Ubrzo je došla policija koja nam je zabranila da prilazimo mestu zločina - ispričao je mladić koji je s balkona slušao kako ubica puca po ljudima.

UBICA IZVRŠIO SAMOUBISTVO

Zagrebačka policija potvrdila je porukom u 4.10 minuta da je šestostruki ubica iz ovog grada počinio samoubistvo prilikom hapšenja.

- Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo - napisali su iz policije.

VIDEO: Uviđaj sa lica mesta - U Zagrebu policija pronašla šest žrtava u jednoj kući

VIDEO: Rašić o ubistvu u Zagrebu

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    2. avgust 2019 | 11:45

    Malo nam nase muke jos nam pisete o tudjoj...

  • Cika Velja

    2. avgust 2019 | 10:22

    Moze samo da se kaze da jako puno sveta ume dobro da barata oruzjem! Ubiti 6 ljudi i sa vatrenim oruzjem nije tek tako?!

  • RICINUS

    2. avgust 2019 | 11:40

    Psihopata... Kako je imao dušu da ubija decu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA