≫ 

Sve o Crnogorskom pokretu koji je tužio Georgieva i protojereja Radomira

 ≫ 

Zanimljivo bi bilo istražiti poreklo prezimena Vučinić...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Misirac

    16. avgust 2019 | 22:22

    Dokle će više Srbija da se ponižava dok joj neko ugrožava postojanje ? I to ko, miraševi milogorci. Srbija je dozvolila da se mnogi lažni Srbi ili nazovimo ih još milogorci lažno upišu u knjige državljanja Srbije samo zato što u zahtevu za dobijanje srpskog državljanstva navedu da su Srbi. E kada to završe upisuju se kao srpski državljani na fakultete u Srbiji na budžet, i dobijaju mesta u studentskim domovima u Srbiji po subvenciranim cenama na trošku poreskih obveznika Srbije, iako im mame ili tate imaju stančuge oko Arene, u A bloku, West 65, Beogradu na vodi ili ostalim top lokacijama u Beogradu i Novom Sadu za koje kao lažni Srbi ne plaćaju adekvatan porez na imovinu kao staranci, i koji su zahvaljujući prljavom novcu podigli nama cene kvadrata za minimum 30%. Kada završe fakultete ostaju u Srbiji nalaze stalna zaposlenja i kunu se u majku Srbiju. Kada preko leta odu dole na njigovo more, ti isti kvazi Srbi ili milogorci nas nazivaju Srbijancima, paradajz turistima, bednicima, ciganima i sl.. otvoreno mrzeći sve što je srpsko čak i veru koja nam je vekovima bila ista. Da li naši Srpski državljani imaju bar malo takvih mogućnosti u Milo Gori ? Nemaju, jer plaćaju školovanje kao stranci, plaćaju porez kao stranci i trpe torturu, omalovažavanje, mržnju i sl. Dokle Srbijo više da se ponižavaš, do kada ? Zašto ovo sve ne preispitati oduzeti im državljanstva i sve mogućnosti koje su navedene uključujući plaćanja poreza za strance. Nisu milogorci naša braća ne zavaravajte se jer oni nas mrze i ne mogu očima da nas gledaju ni ovde ni tamo. Zato Srbijo napred i rešavajte stvari i naše interese reciprocitetom jer našim Srbima u Milo Gori ne može biti teže nego što jeste. Živela Srbija !

  • Milica

    16. avgust 2019 | 14:56

    Ovo šta rade Milogorci je nečuveno i nevidjeno. Da li je moguce da oni zabranjuju humanitarne akcije za nase ljude na Kosovu i Metohiji. I ja sam jedna od tih ljudi rodjena na Kosovu a roditelji su mi Nikšicani. Hvala bogu sto vecina monih Trebješana na ove postupke se zgražava. Samo je uteha da ničija nije doveka. Pozdrav poštenim ljudima iz C Gore.

  • xxy

    16. avgust 2019 | 12:09

    Crnogorskom pokretu je vazno da sacuvaju CPC i Nadbiskupiju Barsku a Nadbiskup barski nosi titulu Primas Srpski,sta ce sa njegovom Titulom??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA