Kralju! Velik si! Neverovatni komentari podrške Georgievu posle incidenta zbog pesme "Tamo daleko"

Komentari koji pozdravljaju Vlada, njegovo izvođenje istorijske pesme i stav umetnika, samo su se nizali na našem portalu

Vlado Georgiev

Foto: Marko Todorović

Nakon što je Crnogorski pokret podneo krivičnu prijavu protiv Mitropolije crnogorsko-primorske i Vlada Georgieva, zbog izođenja pesme "Tamo daleko" na humanitarnom koncertu, poznati muzičar za "Telegraf.rs" prokomentarisao je ovaj događaj. On je rekao da će se na njegovim koncertima uvek čuti baš ta pesma, a sudeći po komentarima, mnogi su podržali njegov stav.

- Dragi Vlado, ulepšao si mi dan i dao veru da pojedinci mogu učiniti čudo. Ovo je čudo!!! Vidim te na velikim koncertima gde svi pevaju tu pesmu i plaču, jer se Srbija samo može voleti. Pozdrav iz Toronta - napisala je jedna Milica iz dijaspore.

Komentari, Vlado Georgiev, Tamo daleko, podrška

Foto: Printskrin Telegraf

A komentari koji pozdravljaju Vlada, njegovo izvođenje istorijske pesme i stav umetnika, samo su se nizali:

"Bravo, kralju!"

"Bravo, legendo!"

"Moje poštovanje doživotno, divni čoveče , toliko si velika duša da svako ko pljune na tebe govori sam o sebi koliko je jadan i mali, živ nam bio."

Komentari, Vlado Georgiev, Tamo daleko, podrška

Foto: Printskrin Telegraf

- Pesma "Tamo daleko" najlepša je ideja da se svi zajedno podsetimo šta smo i koje su nam obaveze. Sad mi je jasno zašto su Vladine pesme najautentičnije i najemotivnije, jer on ima lepo srce, divan glas i hrabrost junaka - napisao je jedan čitalac, dirnut gestom Vlada.

Da podsetimo, Georgiev je na humanitarnom koncertu "Za naše Kosovo i Metohiju", u sklopu manifestacije "Trg od ćirilice", otpevao pesmu "Tamo daleko", ali je Crnogorski pokret, udruženje koje za cilj ima afirmaciju crnogorskih vrednosti, to okarakterisalo kao "krivična dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Crne Gore i izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje".

Komentari, Vlado Georgiev, Tamo daleko, podrška

Foto: Printskrin Telegraf

On je za naš portal prokomentarisao taj postupak.

- Samo napred, izvolite, podnesite krivičnu prijavu, ali se pre toga dobro raspitajte, kod što boljih advokata, po kojoj osnovi mislite da me tužite što sam pevao pesmu "Tamo daleko"- počeo je Vlado na početku, sa porukom onima koji su protiv njega podneli krivičnu prijavu.

- Ja i dalje, pravo da vam kažem, i ovu izjavu da će mene neko da tuži zbog pesme "Tamo daleko", prosto ne verujem u nju! Morao bih da vidim neki snimak ili da čujem svojim ušima, a ne da se to provlači po nekim papirima kao neki akt koji je neko izneo u nekoj grupi.

Vlado Georgiev, Herceg Novi bakljada

Vlado je rekao da ova pesma nema za cilj vređanje ni po kojoj osnovi; Foto ilustracija: Telegraf

Sram ih bilo! Pesma "Tamo daleko" nije nijednim aktom zakona zabranjena, nikoga ne ugrožava niti vredja, sem što veliča hrabrost naših predaka i izaziva posebne emocije.

Ja sam otpevao iz srca, a ako je to nekome smetalo neka sedi kod kuće, neka je pušta non-stop na Jutjubu i neka se nervira po celi dan! I neka zna da ću, kad god budem imao prilike, da je opet otpevam - poručio je za "Telegraf" Georgiev.

Pogledajte Georgievo izvođenje pesme "Tamo daleko":

(Telegraf.rs)

Komentari

  • N.N.

    Zbog svega ovoga I Brata vise nije!

  • gaga

    VLADO,LAVE,LAVCINO!!!Ovo je jedina pesma koju svi vole,mislim na bivšu Jugu,ali iz nekog razloga ne priznaju.Ali zato GOSPODINE VLADO,zaslužujete ova velika slova,)pevajte i dalje ovu pesmu,povratite SVEST mnogim ljudima,izgubise se od politike skroz na skroz,postadoše mnogi čudovišta

  • Javan

    Tuzite i Hulia Iglesijasa i on je na svom koncertu otpevao TAMO DALEKO i zabodite se u vas kamen posto vam je jedino on ostao jer ni more nije vase pa velicajte albaniju i siptare !!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima