Kralju! Velik si! Neverovatni komentari podrške Georgievu posle incidenta zbog pesme "Tamo daleko"

Komentari koji pozdravljaju Vlada, njegovo izvođenje istorijske pesme i stav umetnika, samo su se nizali na našem portalu

Vlado Georgiev Foto: Marko Todorović

Nakon što je Crnogorski pokret podneo krivičnu prijavu protiv Mitropolije crnogorsko-primorske i Vlada Georgieva, zbog izođenja pesme "Tamo daleko" na humanitarnom koncertu, poznati muzičar za "Telegraf.rs" prokomentarisao je ovaj događaj. On je rekao da će se na njegovim koncertima uvek čuti baš ta pesma, a sudeći po komentarima, mnogi su podržali njegov stav.

- Dragi Vlado, ulepšao si mi dan i dao veru da pojedinci mogu učiniti čudo. Ovo je čudo!!! Vidim te na velikim koncertima gde svi pevaju tu pesmu i plaču, jer se Srbija samo može voleti. Pozdrav iz Toronta - napisala je jedna Milica iz dijaspore.

Komentari, Vlado Georgiev, Tamo daleko, podrška Foto: Printskrin Telegraf

A komentari koji pozdravljaju Vlada, njegovo izvođenje istorijske pesme i stav umetnika, samo su se nizali:

"Bravo, kralju!"

"Bravo, legendo!"

"Moje poštovanje doživotno, divni čoveče , toliko si velika duša da svako ko pljune na tebe govori sam o sebi koliko je jadan i mali, živ nam bio."

Komentari, Vlado Georgiev, Tamo daleko, podrška Foto: Printskrin Telegraf

- Pesma "Tamo daleko" najlepša je ideja da se svi zajedno podsetimo šta smo i koje su nam obaveze. Sad mi je jasno zašto su Vladine pesme najautentičnije i najemotivnije, jer on ima lepo srce, divan glas i hrabrost junaka - napisao je jedan čitalac, dirnut gestom Vlada.

Da podsetimo, Georgiev je na humanitarnom koncertu "Za naše Kosovo i Metohiju", u sklopu manifestacije "Trg od ćirilice", otpevao pesmu "Tamo daleko", ali je Crnogorski pokret, udruženje koje za cilj ima afirmaciju crnogorskih vrednosti, to okarakterisalo kao "krivična dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Crne Gore i izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje".

Komentari, Vlado Georgiev, Tamo daleko, podrška Foto: Printskrin Telegraf

On je za naš portal prokomentarisao taj postupak.

- Samo napred, izvolite, podnesite krivičnu prijavu, ali se pre toga dobro raspitajte, kod što boljih advokata, po kojoj osnovi mislite da me tužite što sam pevao pesmu "Tamo daleko"- počeo je Vlado na početku, sa porukom onima koji su protiv njega podneli krivičnu prijavu.

- Ja i dalje, pravo da vam kažem, i ovu izjavu da će mene neko da tuži zbog pesme "Tamo daleko", prosto ne verujem u nju! Morao bih da vidim neki snimak ili da čujem svojim ušima, a ne da se to provlači po nekim papirima kao neki akt koji je neko izneo u nekoj grupi.

Vlado Georgiev, Herceg Novi bakljada Vlado je rekao da ova pesma nema za cilj vređanje ni po kojoj osnovi; Foto ilustracija: Telegraf

Sram ih bilo! Pesma "Tamo daleko" nije nijednim aktom zakona zabranjena, nikoga ne ugrožava niti vredja, sem što veliča hrabrost naših predaka i izaziva posebne emocije.

Ja sam otpevao iz srca, a ako je to nekome smetalo neka sedi kod kuće, neka je pušta non-stop na Jutjubu i neka se nervira po celi dan! I neka zna da ću, kad god budem imao prilike, da je opet otpevam - poručio je za "Telegraf" Georgiev.

Pogledajte Georgievo izvođenje pesme "Tamo daleko":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FACEBOOK KAMPANJA

    17. avgust 2019 | 10:12

    Zemlja koja se raduje genocidu nad Srbima, zemlja koja slavi etnicko ciscenje, zemlja koja podrzava sve to ne zasluzuje da i jedan Srbin kroci tamo kao turista. Ako imate imalo dostojanstva nikada necete krociti tamo.Poslali su njihovog pretstavnika da slavi etnicko ciscenje Srba u Hrvatskoj.Svakog dana maltretiraju, tuku i ponizavaju Srbe.Svaki zlocin ucinjen Srbima ne procesuiraju.A vi im jos dajete pare i punite im budzet kako bi se kupali u fekalijama?Imajte bar malo dostojanstva prema sebi! GOTOVO JE! Molim vas, molim sve mlade, informaticki pismene i sposobne individue , da otvore facebook grupe, ali i kampanje na svim ostalim socijalnim mrezama u kojima ce se pozivati na apsolutni bojkot turizma Crne Gore i Hrvatske i na apsolutni bojkot proizvoda koji dolaze od zemlje koje su neprijateljski nastrojene prema Srbiji i sprskom narodu. Srpski narod konacno mora preduzeti nesto.

  • Срб

    17. avgust 2019 | 11:30

    Ићи у црну гору поред толико лепог мора није нормалмо Моја пријстељица је ове године у будви упитана што долази Према томе приче да Срби немају проблеме у цг нису тачне

  • Crni

    17. avgust 2019 | 11:40

    Takvo je 90% posto ljudi u C.Gori kojo misli i peva kao Vlado. To su dva ista naroda i to ne moze neki tamo Milo promeniti. Ovo izmedju C.Gore i Srbije ce trajati onoliko koliko te interesne grupe oko njega budu imali koristi da ovako stanje bude. Verujem uskoro da vise nece biti granice izmedju ova dva ista naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA