Komentari

 • Francuz

  Nigde u svetu nije tesko poloziti test za dozvolu za upravljanje motornim camcem ili jahtom. Samo je stvar kulture i zdravog razuma u nacinu koristenje istog. Ovde u Kanadi test je najverovatnije slican ali i jeftiniji svega nekoliko desetaka dolara. Ipak ovde postoji jedna velika razlika u krsenju saobracaja na vodi narocito ako ste pod utjecajem alkohola ili opijata naime kazna ce vam se odraziti na vozacku dozvolu i izgubit ce te jednak broj poena kao da ste upravljali moyornim vozilom. Tako za sve ostale prekrsaje koje napravite, ukoliko se ne ponasate po propisu bit cete upozoreni od strane marine, obalske straze, a kazne su drasticne. Zato pamet u glavu postujte druge brodice na vodi, ne prilazite kupacima a kad izacete na otvorenu vodu na kojoj nema ogranicenja brzine prepustite se nezaboravnom uzivanju.

  • Miki

   @Francuz

   E u tom grmu leži zec! Ako gospoda koja divljaju sa svojim brzim plovilima izađu na otvoreno more, neće ih niko videti kako manijače!!!!

 • Alp

  Kes. Kes

 • DARKO 100%

  Balkankaski sindrom kako ce mo-lako ce mo , sve balkanske zemlje kubure sa tim rupama u sistemu,one su sve prisutne u svim granama i delatnostima,dok nam svest i savest nije cista bice i rupa i u sistemu i u glavama

  • Lord

   @DARKO 100%

   Skidam kapu za komentar. Zato nam i jeste ovako "napreDNO"...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima