≫ 

Dušanka iznenada preminula dan posle porođaja: Misteriozna smrt u banjalučkoj bolnici

 ≫ 

Banjalučanka, koja je prethodno bila majka dva dečaka, preminula je dan nakon što je rodića ćerkicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • V.

    19. avgust 2019 | 23:58

    Iz svog iskustva, te iskustva meni bliskih te manje bliskih žena, apelujem na sve žene koje planiraju trudnoću da na svoju ruku odrade test na trombofiliju koji košta 120 e, nije jeftin ali može spasit glavu. Mnoge žene je imaju a i ne znaju da je imaju i ona nažalost se može javiti u bilo kom periodu života a razlog zbog kojeg se javlja je nepoznat. Doktori kažu ukoliko nije nasledni faktor, onda je u pitanju način života. Ja niti pijem, niti pušim, hranim se zdravo i slučajno sam otkrila da je imam, nakon spontamog za koji me doktor uvjeravao da nije ništa i da sam mlada, da se dešava...Ipak na moje insistiranje sam odradila taj nalaz i otkrila da od 7 mutacija vezanih za trombofiliju ja imam 3. Tokom trudnoće i 6 nedelja nakon nje, NEOPHODNE su injekcije da ne bi došlo do stvaranja tromba, embolije pluća, smrti ploda u bilo kom mjesecu trudnoće zbog čega i majka može lako da strada kao što je recimo moja komšinica umrla iznenada od sepse koja se brzo razvila, drugarica dva puta zaredom izgubila trudnoću u 8. mjesecu, treća cura koju poznajem nakon spontanog dobila emboliju ali ipak izvukla živu glavu, te na taj način saznala da ima trombofiliju. I znam još mnogo žena koje je imaju i to nakon 2 normalne trudnoće, iznenada se desi mutacija. Zato sam htjela ovim komentarom skrenuti pažnju, jer može se desiti da nikada ne saznate da je imate, ne daje simptome i ne ometa normalan život, a može da bude i fatalno ne daj Bože.

  • Milena

    19. avgust 2019 | 17:52

    Zao mi je gospodje,moje saucesce.Sto se tice klinickog centra B.Luka moje iskustvo Prezadovoljna.Muz mi je imao srcani udar 90% zacepljenje arterija,ugradili su mu stentove,spasili mu zivot jako,jako dobri doktoriDanas radi i zivi normalno,naravno uz terapiju kao ipre.Sve pohvale doktorima,sestrama ma svima...

  • Miki

    19. avgust 2019 | 17:49

    Tako je i moja komainica.. 18 godina. Odma su joj rekli da zbog srcanih problema postoji ta mogucnost. Ona odlucila da rodi. Kad se porodila bilo sve ok.. i posle dva dana umrla...tuga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA