≫ 

Ko su uhapšeni huligani koji su napali Srbe kod Knina: Jedan je tukao i sezonce na Braču

Jedan od osmorice uhapšenih učestvovao u napadu na Srbe u Supetru na Braču u junu ove godine

  • 15
Brač, Hrvatska, tuča, pesnica Jedan od napadača na Srbe u Kninu napao je i sezonce u Supetru; Foto: Wikipedia/DIREKTOR, A. Nalbantjan

Nakon što je policija saopštila da je uhapsila osam osoba koje se dovode u vezu s napadom na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina, isplivali su novi detalji o njima i njihovim delikventskim aktivnostima, a jedan od uhapšenih je ranije ovog leta učestvovao u napadima na srpske sezonce na Braču, prenose hrvatski mediji.

Svih osam huligana su sa područja Splita. Dvojica od njih imaju 25, odnosno 28 godina, dok su ostala šestorica starosti 22 godine.

Među njima je i 22-godišnjak koji je u junu ove godine učestvovao u napadu na grupu sezonaca na Braču, objavila je "Slobodna Dalmacija".

Podsetimo, policija je uhapsila 22-godišnjaka i i 19-godišnjaka zbog napada na srpske sezonce i vatrogasca koji ih je branio, na Braču. Zbog krivičnog dela  nanošenja teških telesnih povreda 26-godišnjem vatrogascu u Supetru na Braču, 22-godišnjem mladiću koji je učestvovao u napadu na sezonske radnike izrečena je mera opreza prema kojoj pretučenom vatrogascu ne sme da se približava na 150 metara razdaljine, niti da kontaktira s njim.

S obrazloženjem da 22-godišnjak do sada nije bio kažnjavan niti je imao kriminalni dosije, za njega nije zatražen zatvor, već mu je određena mera opreza. U vreme napada bio je pod uticajem alkohola jer mu je izmereno 1,2 promila u krvi, a na ispitivanju nije negirao napad, samo je rekao da se ničeg ne seća.

Policajci su na mestu događaja utvrdili da je više osoba napalo grupu od pet mlađih osoba srpske nacionalnosti (26-godišnjaka, 26-godišnjakinju, dvojicu 21-godišnjaka i jednog 22-godišnjaka), koje su tom prilikom lakše povredili, saopštila je policija.

(Telegraf.rs/Slobodna dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka bre

    28. avgust 2019 | 14:20

    Mladi balavci a vec puni mrznje jadna im majka stoih rodi.

  • CG

    28. avgust 2019 | 13:56

    Pa dok razne sluzbe rade sve samo ne svoj posao. Sad znaju ime pa neka se potrude da mu neko dobro zavrne usi, inace nece prestati to da radi.

  • pera

    28. avgust 2019 | 14:36

    Nekaznjeni zlocin se ponavlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA