• 16

Hrvatski vojnik pretukao dečaka jer je sa svojim drugarima sedeo u njegovom čamcu

Muškarac star 43 godine napao je tinejdžere drvenom letvom

  • 16

Pripadnik Oružanih snaga Hrvatske je sa grupom ljudi pretukao 14-godišnjeg dečaka koji je sa prijateljima sedeo u čamcu vojnika.

Tinejdžeru je tom prilikom slomljena ruka, a Ministarstvo će zbog toga sprovesti krivični postupak.

Hrvatski mediji pišu da je dečak (14) povređen nakon što ga je napao 43-godišnjak jer je s prijateljima sedeo u njegovom čamcu na Otočcu.

Kako piše Index.hr, dečak se sa drugarima igrao na reci, pa su seli u čamac, a onda im je prišao muškarac i napao ih drvenom letvom - piše Index.hr.

Hrvatsko ministarstvo je saopštilo da se incident dogodio usled oštećenja imovine, odnosno čamca u vlasništvu vojnika, na kojem je zatekao više osoba.

Ministarstvo odbrane i Hrvatska vojska izrazili su žaljenje i oštro osudili napad na maloletnika u Otočcu, navodeći da će protiv vojnika koji je sudelovao u incidentu biti sproveden krivični i disciplinski postupak.

Dečak koji je povređen rekao je za 24sata.hr da je razočaran u postupke vojnika i u njega.

- Ljut sam na tog čoveka. Ruka me sad ne boli, a pre spavanja pijem tablete protiv bolova.  I ubuduće ću da idem na to mesto i da se igram sa drugarima. Ne bojim se, nisam uradio ništa loše - naveo je dečak.

(Telegraf.rs/Index.hr/24sata.hr)

Komentari

  • BelgradeBoy

    Hrabra Hrvatska Vojska

  • Croasan

    Žao mi dječaka ali sreća da nije srbin(provjereno)vec bi ae pisalo o krvoločnim ustašama koji napadaju samo djecu starce i žene

  • Mako

    Čamac je privatna svojina i nije smeo uči u njega , to je kao da mu je ušao u ķuču. Preterao je što ga je tukao motkom , trebao je pozvati policiju .

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima