• 8

Ivana je zarila nož od 17 cm u grudi svog partnera: Doktori kažu da je bezopasna za okolinu?!

U stanu nije bilo tragova nikakvog sukoba, a pronađen je kuhinjski nož

  • 8

"Zovite Hitnu, zovite Hitnu", vikao je smrtno ranjeni Emil i krenuo prema vozilu parkiranom desetak metara dalje niz ulicu. Njega je 9. oktobra uveče, sumnja se, nožem ubila partnerka Ivana G. u Solinu u Hrvatskoj.

Iako nema direktnih svedoka zločina, tokom istrage ispitaće se komšije i rodbina koji su prvi pritekli u pomoć teško ranjenom Emilu. Ključna je svedokinja koja je prva stigla do ranjenog mladića i kojoj je, kako pišu hrvatski mediji, Emil poslednjim dahom kazao: "Ubola me!"

Sve se odigralo oko 20.40 sati u porodičnoj kući. U prizemlju su stanovali Emil i Ivana, a na ostala dva sprata žive Emilov otac i rodbina. Prema izjavama komšija, iz stana su čuli povike, neko je viknuo "upomoć", a potom je Emil istrčao u dvorište obilno krvareći.

- Zovite Hitnu, zovite Hitnu! - vikao je smrtno ranjen i krenuo prema vozilu parkiranom desetak metara dalje niz ulicu.

Do dolaska lekara komšije su pokušale da mu pomognu, ali ubrzo je preminuo u splitskoj bolnici. Kako je kasnije utvrđeno, nož dužine oštrice 17 centimetara, zabijen u levi deo prsa, oštetio je potključnu arteriju i druge žile pa je smrt nastupila zbog krvarenja. Policija je ubrzo stigla na mesto zločina, u stanu su uhapsili Ivanu G., koja nije pružala otpor. Imala je porezotinu na desnoj ruci iz koje je krvarila i odvedena je u splitsku bolnicu.

Ranu su sanirali, a potom su je odveli na odeljenje psihijatrije, gde je konstatovano da ima simptome psihoze, ali ništa što bi zahtevalo hospitalizaciju. Kasnije je razgovarala sa sudskom veštakinjom za psihijatriju, koja je utvrdila da može da prati dalji tok postupka i da nije opasna za okolinu.

U stanu nije bilo tragova nikakvog sukoba, a pronađen je kuhinjski nož, koji je izuzet kao dokaz, kao i odeću osumnjičene i druge forenzičke dokaze. Ivana u policiji nije formalno iznosila svoju odbranu, ništa što bi se moglo koristiti kasnije na suđenju.

Međutim, spomenula je da su je "progonili demoni, utvare..." Živeli su u Emilovoj kući već šest-sedam godina. Nikada do ovog strašnog zločina nisu zabeleženi nikakvi sukobi ili incidenti, nije bilo ni prijava za nasilje.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zoki

    Hrvatica ustasa,pa kazite da su nezniji pol

  • BOSNA

    Vraca se virus ustastva, i oni su se sluzili tim stvarima prije, sparajuci municiju. Divlji zapad

  • Veteran

    Žene su surove.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima