Šokantan obrt nakon ubistva devojke u Sarajevu: Javila se pevačica za koju su tvrdili da je ubijena

Policija je uhapsila dve osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ubistvom devojke, ali njen identitet još nije poznat

  • 8

Jutros oko 4.30 sati u sarajevskom naselju Stup ubijena je ženska osoba, a brojni mediji preneli su da je u pitanju mlada pevačica Elma Milano. Nakon ove vesti javila se pevačica, koja je demantovala da je na nju pucano.

- Od jutros meni i mojoj porodici telefon ne prestaje zvoniti. Svi su vidno uznemireni. Takva lažna vest koja se pojavila prouzrokovala nam je brojne probleme. Svi su nasekirani, ne znaju šta se dešava. Dolazim iz veoma ugledne porodice i na takav način se narušava naš ugled - rekla je Elma Ganić za Hajat.

U sarajevskom naselju Stup jutros je ubijena devojka. Iz policije su za sada naveli da je stradala ženska osoba od 25 godina.

Ubistvo se dogodilo oko 4.30, a federalni mediji su objavili da je reč o pevačici Elmi Milano.

Policija je po nalogu kantonalnog Tužilaštva, uhapsila dve osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ubistvom devojke, ali njen identitet još nije poznat.

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    12. oktobar 2019 | 19:34

    Alo policijo jel to vi radite po principu rekla kazalaOvo sto je objavljeno je vaša bruka i sramota Ne pricaju se vicevi o vašoj gluposti uzalud

  • Delfin

    12. oktobar 2019 | 19:04

    Pitam se dali je moguce da nesto bude javno objavljeno bez da se provjeri 100%,i kojim krivicnim zakonom je to regulisano.

  • Boža zemunac

    12. oktobar 2019 | 19:01

    Drago mi je da si živa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA