• 8

Hrvatska treći dan traga za odbeglim bikom Džerijem

Bekstvo Džerija postala je glavna tema medija tokom proteklog vikenda, ali i društenih mreža, gde dobija sve više podrške

  • 8

U Hrvatskoj već treći dan traje potraga za bikom koji je pobegao sa klanja u Kaštel Starom, a iako je bio lociran u subotu uveče, uspeo je ponovo da nestane.

Petar Sejo, vlasnik klanice iz koje je bik po imenu Džeri pobegao, kaže za portal Index da nema još nikakvih saznanja o tome gde bi se životinja mogla nalaziti.

Bekstvo Džerija postala je glavna tema medija tokom proteklog vikenda, ali i društenih mreža, gde dobija sve više podrške.

Neki u šali kažu da bi odbegli bik trebalo da dobije svoj rijaliti.

O odbeglom biku pišu i inostrani mediji, koji prenose da je njegov vlasnik Ivan Božić rekao da će poštedeti život Džeriju, kome je ovo već drugi beg od smrti.

Tokom jučerašnjeg popodneva Džeri se našao u dvorištu, a žena koja ga je videla ispričala je da je bik ogroman i da je u prvih mah mislila da halucinira.

Oglasio se i poslanik Ivan Pernar koji je Džeriju poželeo "svu sreću ovog sveta".

Inače, reč je o mladom biku, starom oko godinu dana koji je težak više od 600 kilograma.

- Šteta je velika zato što je on jednostavno prilikom bega pokidao sve što mu se našlo na putu. Ja se samo nadam da će se sve sretno okončat jer naš je cilj bio alarmirati ljude, građane, znate, da se nešto ne bi dogodilo - izjavio je Sejo.

Video: Tata izaziva razjarenog bika, a u rukama drži dete

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Ljubiša

    Džeri Srbine,samo što dalje od Jasenovca,tamo će te spaliti.

  • Ja

    Nedaj se care

  • Šef Sale

    Liči na Slobu od one što kašlje i kocka se

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima