• 6

Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"

Muškarca starog 32 godine odao je novčanik koji je izgubio na imanju

  • 6

Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac iz Radinjače, kod Banjaluke.

Kako je ispričala, ono što ju je posebno šokiralo je da je za takav morbidan čin osumnjičeni tridesetdvogodišnji mladić koji, kako ističe, nije negirao ovo delo, već je njenom sinu čak i priznao da mu je koza jednostavno "bila privlačna".

I ranije joj se kaže, dešavalo da pronađe mrtvu kozu koju bi potom zakopali, a možda bi i sada bilo tako da joj sumnju nisu probudile neobične povrede životinje koja je pritom bila i izvan štale.

Pored mrtve koze kako je ispričala za "Nezavisne", našla je novčanik u kojem su bili dokumenti tridesetdvogodišnjaka za kojeg nikad ne bi mogla pomisliti da bi učinio nešto tako nastrano.

- Pozvala sam policiju koja je došla na lice mesta pa je zatim došao i veterinar. Rekla sam mu da mi je čudno nešto oko kozjeg repa, a veterinar je verovarno odmah video o čemu se radi. Iako mi on to nije odmah potvrdio, rađena je obdukcija u veterinarskom institutu u Banjaluci odakle sam dobila zvaničnu potvrdu da je moja koza silovana i zadavljena - priča šokirana žena.

Prema njenim rečima, posle silovanja, koza je zadavljena, a ta činjenica ju je šokirala i uplašila.

- Taj mladić je ispitan u policiji, bio je u pritvoru 24 časa nakon čega su ga i pustili. Zamislite da on to uopšte nije negirao, a kada je, posle svega sreo mog sina rekao mu je: "Znaš, kad sam išao i video kozu, ona je mene privukla". Eto to je lično mom sinu rekao - ističe ogorčena žena.

Prema njenim rečima, dobila je informaciju i da je policiji priznao šta je učinio.

- Čak je kako sam čula i ispričao kako je izgubio novčanik, jer je navodno kada je sve to završio, podigao pantalone i pošto tu ima jedna obalica, na nju se okliznuo i pao na leđa. Tu mu je najverovatnije ispao novčanik - dodaje Slobodanka Vučkovac.

Prema njenim rečima, u pitanju je mladić koji inače nije problematičan, zaposlen je i nikad ne bi posumnjala da bi učinio nešto slično, a i njihove komšije su šokirane i uplašene ovim saznanjem.

- Mi smo povratnička porodica i sada me je strah. Ne znam šta da mislim kada neko životinji nešto tako može da učini, a učinjeno je jer meni je sve to zvanično i potvrđeno zato i pričam o tome. I te koze koje sam ranije našla mrtve, ja sad više verujte, ne znam šta da mislim. Nikada dosad nisam dovodila u pitanje to da li su prirodno uginule, ne bih ni sada da se to nije desilo. Sve ovo me je stvarno uplašilo - priča Slobodanka Vučkovac.

Kako je za "Nezavisne" potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka pripadnici mesno nadležne policijske stanice u utorak su identifkovali i ispitali V. V. zbog sumnje da je izvršio krivično delo mučenje i ubijanje životinja u mestu Radinjača, Banjaluka.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, posle kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izveštaj - naveli su iz policije.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Nemačka laboratorija divljački zlostavlja životinje

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Komentari

  • Mileduduk

    Odmah referendum.

  • Milos Obilic

    Nije privlacna nego Dostupna

  • Mane

    Dobar primer daje deci od zena jos ce i koze da stradaju. U ludaru bre!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima