≫ 

Jad i bes u jednoj slici: Crnogorci objavili kako se ponaša lokalna gospoda, stiglo do policije

Brojne osude u komentarima

  • 6
Podgorički vremeplov Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Fotografija koja je osvanula na stranici Podgorički vremeplov pobudila je brojne negativne reakcije korisnika Fejsbuka za samo tri sata. Na njoj se vidi muškarac iskliznuo iz invalidskih kolica, kako leži na mokrom asfaltu.

Sve to desilo se, kako se na stranici navodi, zbog bahato pakiranog automobila, kojeg je bilo nemoguće bezbedno obići.

Odmah potom usledila je i reakcija nadležnih koji su po auto hercegnovljanskih tablica poslali "pauka".

U osudama koje su pratioci stranice izneli u svojim komentarima, sugeriše se da ovo nije usamljen slučaj. Mada se ne može porediti sa ugrožavanjem ljudskog dostojanstva, kao što je objektiv sačuvao od zaborava u prvom slućaju. Ipak, bahato parkiranje otežava i kretanje majki sa kolicima, ali i bezbednost dece kojima trotoar i jeste namenjen.

- Biće posla za saobraćajce ovih dana, a pogotovo gde su vrtići i škole. To se ni peške ne može proći, jer lokalna gospoda ne izlazi iz auta ni korak! - stoji u jednom od komentara.

Video: Ukrao od invalida

(B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    4. novembar 2019 | 08:07

    Bahatosti i prostakluka na sve strane...a zbog nepromisljenosti ispastaju neduzni! Krajnje je vreme da se uvede red na ulicama,u institucijama,saobracaju,pravosudju...svuda!

  • komsija

    4. novembar 2019 | 08:09

    Kod nas je isto. Parkiraju se ne obraćajući pažnju da li pored njih može da prodje majka sa kolicima ili invalid. Ima mesta i za kola ali da se nauče da svi parkiraju pažljivo i na jednu stranu

  • Сремац

    4. novembar 2019 | 08:26

    Намрвиш керамике од старих свећица и лагано лупаш прозоре господи,веома је лепе реакције никад више не паркира на тротоар...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA