• 6

Jad i bes u jednoj slici: Crnogorci objavili kako se ponaša lokalna gospoda, stiglo do policije

Brojne osude u komentarima

  • 6

Fotografija koja je osvanula na stranici Podgorički vremeplov pobudila je brojne negativne reakcije korisnika Fejsbuka za samo tri sata. Na njoj se vidi muškarac iskliznuo iz invalidskih kolica, kako leži na mokrom asfaltu.

Sve to desilo se, kako se na stranici navodi, zbog bahato pakiranog automobila, kojeg je bilo nemoguće bezbedno obići.

Odmah potom usledila je i reakcija nadležnih koji su po auto hercegnovljanskih tablica poslali "pauka".

U osudama koje su pratioci stranice izneli u svojim komentarima, sugeriše se da ovo nije usamljen slučaj. Mada se ne može porediti sa ugrožavanjem ljudskog dostojanstva, kao što je objektiv sačuvao od zaborava u prvom slućaju. Ipak, bahato parkiranje otežava i kretanje majki sa kolicima, ali i bezbednost dece kojima trotoar i jeste namenjen.

- Biće posla za saobraćajce ovih dana, a pogotovo gde su vrtići i škole. To se ni peške ne može proći, jer lokalna gospoda ne izlazi iz auta ni korak! - stoji u jednom od komentara.

Video: Ukrao od invalida

(B. P.)

Komentari

  • Cukarica

    Dodjite u Sremcicu u centar. Ne moze proci pesak a ne zena sa detetom u kolicima ili invalidi od silnih preprodavaca raznih stvari. Iako su tezge postavljene dva netra od datle,ali nece da placaju tezgu. To je ruglo na trotoaru i plus ne moze da se prodje. A lepe klupe koje su namenjene za sedenje i odmaranje osoba u godinama,deci,majkama kao i putnicima koji cekaju BUS,takodje su zauzete stvarima tih preprodavaca. Apelujemo ba nadlezne da otklone ovo ruglo i omoguce da se prodje

  • Qwer

    Parkiraju na mestima za invalide, na zelenim pivršinama, trotoarima, ulazima u domove zdravlja, svuda. Ali, mala bara mnogo krokodila. Mnogo auta, malo parking mesta. To će tek da bude ogroman problem. Ne samo u Crnoj Gori nego i u Srbiji, svuda.

  • Boban

    Ali mozda je upalio sva četri zmigavca. Ako je to uradio onda postaje nevidljiv i moze da stoji gde hoće, kao kad stanu pored kioska da kupe cigare.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima