• 9

Dubravka otišla u Dubrovnik da radi, a tamo joj otkrili karcinom pluća: Sada joj treba pomoć

Terapija, koju prima svake tri nedelje, košta oko osam hiljada evra

  • 9

Dubravka Macanović iz Banjaluke već mesecima se bori sa karcinomom pluća. Biološka terapija koju prima svake tri nedelje je veoma skupa, jer košta oko osam hiljada evra. Mnogi su odlučili da joj pomognu, međutim, članovi njene porodice kažu da ovaj problem treba sistemski rešiti.

Dubravka Macanović je nesebično pomagala onima kojima je pomoć bila potrebna, a sada kada je ona u teškom zdravstvenom stanju, mnogi humani ljudi su odlučili da joj pomognu da se izbori sa karcinomom. Ovaj put pomoć je stigla iz Sarajeva.

Dubravkina sestra Suzana, koja je preuzela brigu o njoj, kaže da je do sada primila šest ciklusa biološke terapije, za koju se i sakuplja novac. U petak treba da primi i sedmu dozu ove terapije.

Suzana u svoje i Dubravkino ime zahvaljuje svim humanim ljudima koji su pomogli, međutim još jednom apeluje na institucije da ovaj problem reše sistemski.

Karcinom pluća Dubravki Macanović je otkriven u maju ove godine u Dubrovniku, gde je trebalo sezonski da radi. Od tada ova hrabra žena, koja ima smeđi pojas u karateu, vodi najtežu borbu za sopstveni život.

Ukoliko želite i možete da pomognete Dubravki, to možete da uradite na sledeće načine:

Broj telefona Suzane Marić: +387 65 499 214

Broj transakcijskog računa:

1613000089700126; Suzana Marić, Debeljaci bb, Banjaluka

Za uplate iz inostranstva:

SWIFT CODE: RZBABA2S

IBAN CODE: BA391613000089700126

(Telegraf.rs/TV BN)

Komentari

  • Jovo

    Hvala Sarajevu na pomoci. Pomozimo I mi ostali.

  • Mila

    Zar Dubravka ne moze da se leci u bolnici otrosku drzave kao 99% obolelih. Prava je tragedija sa se tako muci

  • PRC

    Ovo su posledice na celom Balkanu zbog nato bombardovanja uranijumom i plutonijumom. Zašto političari ćute, iz kog interesa? Zašto su naprednjaci zabranili da komisija koju su sami formirali da ustanovi posledice bombardovanja uranijumom i plutonijumom iznese u javnost?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima