• 5

Preokret u istrazi o ubistvu mlade Mostarke: U Laninom telefonu nema ništa što bi ukazalo na ubicu

Osim jedne fotografije snimljene s vijadukta, ne postoje podaci koji bi doneli napredak u istrazi

  • 5

Veštačenje telefona svirepo ubijene Lane Bijedić, po svemu sudeći, neće mnogo pomoći istraživačima ovog misterioznog događaja koji već mesec i po privlači pažnju celog regiona.

Telefon, koji je otključan u jednoj nemačkoj agenciji, a prošle sedmice dostavljen Federalnoj upravi policije, ne sadrži dokaze koji bi upućivali ko je ubica 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentkinje građevine.

Kako je potvrđeno za Klix, opsežna analiza poruka preko niza besplatnih servisa za komuniciranje nije donela naročit napredak u istrazi.

Pronađena je samo fotografija snimljena s vijadukta Studenci, na kojoj se nalazi mesto gde je u reci Studenčici ribar te kobne nedelje pronašao telo nesretne devojke.

Istražioci MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona i dalje rade na analizi snimaka nadzornih kamera prikupljenih s ulica koje je Lana prepešačila te dodatnom detaljisanju rekonstrukcije događaja.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • BOSNA

    Nema sanse da ista urade i da otkriju, bit ce kao ubistvo G. Leotara. divlji zapad je postali nase podneblje.

  • Una

    Tuga do neba. Koja lepota. Život prekinut u cvetu mladosti. Zašto Bože, zašto?! Jadni roditelji i porodica. Kako ovo preživeti?

  • jah jah

    Policija kao i obično tapka u mraku.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima