≫ 

Bizarna objava HDZ-a na Fejsbuku: "Čekali smo do 14h, ali ni reči o Tuđmanu"

Stranka je pregledala profile na društvenim mrežama predsedničkog kandidata Miroslava Škore i osoba koje ga podržavaju i gledala jesu li išta objavili o Tuđmanu

  • 0

Predizborna kampanja u Hrvatskoj je u punom jeku, te se predsednički kandidati na različite načine "utrkuju" da se što više dopadnu biračima. HDZ je na svojoj Fejsbuk stranici objavio prilčno bizarnu objavu povodom smrti Franje Tuđmana, piše Index.hr.

Naime, stranka je pregledala profile na društvenim mrežama predsedničkog kandidata Miroslava Škore i osoba koje ga podržavaju i gledala jesu li išta objavili o Tuđmanu.

Potom su o tome objavili status.

- Evo, čekali smo do 14 sati, ali na 20. godišnjicu smrti doktora Franje Tuđmana ni Škoro, ni Grmoja, ni Most, ni Bujanac na svom FB nemaju ni slovo o utemeljitelju suverene hrvatske države. Ali će se svejedno na njega "pozvati" u predizborne svrhe i imati obraza HDZ-u deliti lekcije. Doduše, za Bujanca nas ignorisanje doktora Tuđmana i ne čudi. Njegovom najboljem prijatelju ionako je oduvek Alija Izetbegović bio bliži nego Tuđman, Armija BiH nego HVO - stoji u objavi HDZ-a.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA