• 5

Šokantno svedočenje zlostavljane devojčice (5): Opisala je do detalja šta se dešavalo u kući incesta

Petogodišnja devojčica iznela je stravične detalje seksualnog zlostavljanja u porodici

  • 5

Jeziva priča o devojčici (5) iz Hrvatske koja je ispričala da je imala odnose sa svojim bratom dok su joj otac i majka imali odnose u drugoj sobi i dalje je bez epiloga.

Porodica je bila pod pod nadzorom Centra za socijalni rad, a pred svojom petogodišnjom ćerkom gledali su porno-filmove i imali su polne odnose. Niko nije reagovao sve dok jednog dana devojčica nije o tome progovorila pred socijalnim radnicama. Međutim, u zatvoru je završio samo njen brat.

Policija je u ponedeljak potražila oca devojčice i to je jedino što se dogodilo nakon što je isplivala šokantna priča o zlostavljanju petogodišnjeg deteta.

"Dok se mama i tata seksaju, ja se seksam s bratom", rečenica je zbog koje je brat petogodišnje devojčice dobio sedam godina zatvora.

Rodbina i meštani uvereni su da nije kriv.

Devojčica sve opisala do detalja

"To je tatin pi*o... I on mi je turo u koku. U ponedeljak nisam bila kod tete. Tata me zvao u V.... sobu da gledam crtaće i to se desilo. Došla je mama i videla je kroz deku... Opa, mi se uplašili, skočili i pili kavu... Samo dva puta se desilo, zato što je mama videla", ispričala je devojčica.

Roditelji su pred njom imali seksualne odnose, a jednim crtežom razotkrila je i oca. Najviše detalja otkrila je multidisciplinarnom timu jedne zagrebačke poliklinike mesec dana nakon otkrića zlostavljanja. Sve je opisivala slikovito, koristeći reči koje ne koriste mala deca.

Za oca je posebno naglasila "kako joj je tata rekao da to nikome ne govori jer je to tajna. Tata joj je rekao da tajnu ne govori teti koja ima majicu s riflama".

Sve to potvrdila je i majka devojčice.

"Ja sam rekla da on nije kriv ništa, ja sam to rekla i milion puta ću reći da nije ništa. Možda su to samo njene fantazije, ona zna da fantazira", rekla je majka, koja kaže kako je oca prijavljivala policiji.

Otac je u telefonskom razgovoru za "Provjereno" priznao da su polno opštili pred devojčicom, ali da je ona spavala i da ništa nije videla. Ipak, odbacio je optužbe da je seksualno zlostavljao ćerku i dodao da nikada o takvim temama nije razgovarao s njom.

Nas sudu su sve potvrdili i veštaci.

"Obradu sam izvršila 11. februara 2019. nakon razgovora s detetom, i tom prilikom sam utvrdila da dete svedoči roditeljskim seksualnim kontaktima i nasilnim sukobima", stoji u izjavi psihijatra sudske medicine.

Takođe, majka petogodišnje devojčice na sudu je priznala da njena ćerka spava s njima u krevetu u kom oni svakodnevno po nekoliko puta imaju polne odnose.

svi su preko toga prešli kao da roditelji nisu ništa loše uradili, a pre toga im je dvoje dece već oduzeto.

"Požuri, idi gore, sada će se tata seksati s menom, a ja radim s ...., puno puta, ja ..... on meni, mama i tata gore, mi dole. Njegova pi*a ide iza moje gu*e, mama mi je pozajmila grudnjak, pi*a se mrda, to je umirujuće i opuštajuće... P***a izgleda kao stup. Pi*u mi stavi u gu*u, svaki dan dira gu*u i p***u, što je isto što i p**a. Pi*o je dugački, ravni, stavi ga napred među noge."

Centar tvrdi da su roditelji van njihove nadležnosti

Iz Centra za socijalni rad tvrde da su roditelji boravili van područja njihove nadležnosti i da u slučaju zlostavljanja petogodišnjakinje nisu postupali samo zato što nisu znali da su roditelji ponovno zajedno, kao ni da se najmlađe od četvero dece rodilo.

"O obnavljanju njihove zajednice i rođenju još jednog deteta nismo imali informacija do septembra 2016. godine, a od tada smo preduzimali mere porodičnopravne i materijalnopravne zaštite u skladu sa Zakonom", saopštili su iz centra.

Dvoje dece roditeljima je već oduzeto zbog zlostavljanja, što je i majka sama priznala.

"Ona mi je to sama rekla - da je njen ćaća nju seksualno zlostavljao. Ja sam snimala na mobilni šta je govorila, a on je uzeo mobilni i bacio ga. Ja sam to dala u zaborav zato što sam dobijala batine. Zato sam se bojala i ćutala", rekla je majka.

Samo devojčica prepričava detalje od kojih se ledi krv u žilama.

"Uh, dobro, ugodno, divan osećaj, uživam. Ja otvaram gu*u, on turne pi*u i onda se on mrda, osetim gu*u kako mi se mrda, a on se trese i boji kao da mu je zima. Pi*o kad bude vani, kao da cev pušta vodu, pukne mu cev i onda curi krv, crvena."

Video: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(Telegraf.rs/Dnevnik.hr)

Komentari

  • Maja

    Boze ..... nije mi dobro

  • ina

    Znaci ja bi i majku i njega kastrirala definitivno prvo kako mozes imat odnose pred djecom?Drugo kakvo opravdanje je da je nju njen otac zlostavljao i presutila je zlostavljanje svog djeteta ona nije majka i kriva je isto kao i manijak koji sebe naziva ocem Hrvatska dignite se na noge stop monstruzima poduzmite teske mjere da se ovo vise nikada ne ponovi

  • Idioti

    E sad ako moze covek da zamisli ove monstrume bez grama mozga s zivotinjskim instiktima sta su u stanju da urade zarobljeniku u ratu!To su totalni imbecili koji verovatno ispustaju neke zvuke kako bi se sporazumevali dok se pare a kad dodju do zarobljenika posle monstruoznih izivljavanja verovatno coveka i pojedu...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima