Detalji koji su svima promakli na debati: Kolinda pokušala da iskopira Melaniju Tramp

Gledaoce je zanimalo šta će kandidati odgovoriti na neka od najvažnijih pitanja, ali su pratili i šta se dešava oko njih

  • 3
Hrvatska debata predsednički kandidati Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Kandidati za predsedničke izbore u Hrvatskoj sinoć su učestvovali na debati u studiju HRT-a, koja je trajala dva i po sata. Tom prilikom iskazali su svoje stavove o najvažnijim pitanjima i razmenili različita mišljenja.

U debati su učestvovali Kolinda Grabar Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dario Juričan - Milan Bandić, Katarina Peović, Dalija Orešković, Ivan Pernar, Dejan Kovač, Anto Đapić i Nedjeljko Babić. Pored toga što je gledaoce zanimalo da čuju njihove odgovore na 10 pitanja, veliku pažnju privukli su i neki detalji koji su se dešavali tokom večeri.

Kako piše Jutarnji.hr, kandidati su dobili visoke barske stolice kako bi mogli da odmore noge uoči planiranog višesatnog odgovaranja na pitanja i replika. Mediji prenosi da je Dalija Orešković muku mučila s visinom stolice, ali ipak se na kraju snašla.

Kolinda Grabar Kitarović Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Modni znalci odličnog pamćenja istakli su da je haljina koju je Kolinda Grabar Kitarović obukla na sučeljavanje kandidata poprilično slična onoj koju je prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp obukla na inauguraciji svog supruga, predsednika SAD-a Donalda Trampa.

Kolinda Grabar Kitarović Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Melanija je za tu priliku obukla nebesko plavu haljinu od kašmira modne kuće Ralf Loren, a nju je upotpunila dugačkim rukavicama iste boje.

Donald Tramp, inaguracija, Bela Kuća Foto: Tanjug/AP

Jutarnji.hr još ističe kako je većina kandidata za osveženje izabrala vodu, dok se Juričan odlučio za voćni jogurt. Više fotografija možete da pogledate klikom na ovaj link.

Zbog ovoga joj se svi smeju: Pogledajte kako predsednica Hrvatske pokazuje tri prsta

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    18. decembar 2019 | 11:13

    Ja ih gledooo...bilo ko na utakmici...malo malo pa Srbijaaa,Srbijaaa...!!!

  • Dule

    18. decembar 2019 | 19:11

    Zamislite ovo kod nas. Debata sta je to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA