• 6

"Nudim osmi padež: kome, koliko": Predsednički kandidat Kolindi ukrao šou

Predsednički kandidat Dario Juričan, koji se ističe anti-kampanjom, imao je spreman odgovor na svako pitanje i otkrio je da nudi uvođenje padeža "koruptiv"

  • 6

U Hrvatskoj se još uvek sumiraju utisci nakon debate predsedničkih kandidata koja je održana u utorak uveče. Na početku debate kandidati su se predstavili, a osim Kolinde koja je pokušala da iskopira Melaniju Tramp, možda najveću pažnju privukao je uvod kandidata Daria Juričana.

Juričan je iskoristio priliku i na ironičan način objasnio šta je suština njegovog programa.

- Ja sam tu za malog korumpiranog čoveka, želim da korupcija bude dostupna svima. Želim da vratim najbolje hrvatske preduzetnike koji su otišli na službeni put u BiH, prijatelji od gospođe Kitarović, to su Zdravko Mamić, osnivač HDZ-a Miroslav Kutle... To su svi ljudi koje bih ja pomilovao kada se vrate - rekao je Juričan na početku predstavljanja.

Dodao je kako je on glas naroda "kojem je dosta toga da ljude bude sram korupcije".

- Ja želim da budem kriminalac, želim da kriminal napokon dođe na Pantovčak, ja ću tamo primati i druge kriminalce - rekao je on.

Kolinda Grabar Kitarović i Dario Juričan

Stajali jedno kraj drugog: Kolinda Grabar Kitarović i Dario Juričan, Printscreen Youtube

Kada su kanditati upitani da odgovore kako bi se izborili sa korupcijom, on je rekao kako "tu ima problem".

- Ja ne vidim zašto se treba boriti protiv korupcije, korupcija je prirodno stanje ove države. Nju je u Hrvatsku uvek otac domovine Franjo Tuđman, ja sam nastavljač njegovog lika i dela. Korupcija treba da bude svima dostupna, ja sam za to da korupcija uđe u ustav, da cela Hrvatska bude jedna korupto zona - dodao je Juričan.

U završnoj reči Juričan je rekao kako "Hrvatskoj nudi korupciju i koruptivni, red, rad i rast".

- Sve što vam ovi majstori ponude, ja vam nudim duplo. Isto tako, ja jedini nudim osmi padež, a to je kome, koliko. I još bi samo pozvao sve mrtve da glasaju za mene - zaključio je Juričan.

Video: Da li bi Beograđani radili za 1.000 evra u Hrvatskoj? Evo kako je odgovorila žena rodom iz Vukovara

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima