Kolindin savetnik verbalno napao Milanovića: Debata kandidata za predsednika završila se incidentom

Sram vas bilo zbog govora, rekao je Kolindin savetnik Milanoviću na šta je on prokomentarisao "da ima i dalje nestabilnih"

  • 12

Savetnik Kolinde Grabar-Kitarović verbalno je napao Zorana Milanovića posle sinoćne televizijske debate dvoje kandidata na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, prenose hrvatski mediji.

Posle debate koja je trajala nešto manje od dva sata u kojoj je bilo međusobnih napada i optužbi, Milanovića je na izlazu iz studija verbalno napao Tomislav Madžar.

Milanović se po izlasku obratio se novinarima kad mu je Madžar dobacivao "sram vas može biti", prenosi hrvatski portal Indeks.

Milanović je u jednom trenutku pitao da li je to obezbeđenje, na šta mu je njegov savetnik odgovorio da je to "savetnik predsednice".

- Sram vas može biti zbog vašeg govora - nastavio je Madžar.

- Ima i dalje nestabilnih - bila je prva reakcija Zorana Milanovića na Madžarovo ponašanje.

Dok je Milanović odlazio, Madžar mu je vikao da objasni zašto je bio na minimalcu, kao i da je da je to njegova ekonomija. Ponavljao je i "sram vas bilo".

- Ja čoveka uopšte ne poznajem - rekao je Milanović.

Oko pola sata nakon incidenta, na Tviteru je Milanovićev portparol Nikola Jelić objavio da je šef štaba Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić uputio izvinjenje zbog napada savetnika Madžara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. januar 2020 | 08:57

    Svi su oni ,,IĆ,,kitarovic,Milanovic,......,.......,Zaboravili su dasu poreklom onih koje najvise napadaju za vreme kampanja i proslave oluje

  • Jug

    3. januar 2020 | 09:15

    Prosto se pitam ko vas primi u EU ja sa vama ne bih ni tikve sadio. Vi kad ne mrzite sebe vi mrzite Srbe .

  • 534

    3. januar 2020 | 09:43

    Dok su im ovo dvoje najbolje što imaju nas glava boleti neće. Prepišaće ih Srbija za 4-5 godina u svemu u čemu još nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA