Marković osudio protest u Beogradu: "Necivilizacijski atak, zaprepašćujući odnos srpskih vlasti"

Premijer Crne Gore rekao da je sinoć u Beogradu izveden "necivilizacijski atak na Ambasadu Crne Gore i crnogosrku zastavu"

  • 48

Premijer Crne Gore, Duško Marković rekao je da se sinoć u Beogradu desio još jedan necivilizacijski atak na Ambasadu Crne Gore i crnogorsku zastavu.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde protestovali su ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu tokom kog su ispaljivane vatromet rakete na zastavu Crne Gore.

Zastava nije izgorela, iako je pogođena više puta. Ambasada Crne Gore je objavila da je zamenila zastavu čiji su delovi izgoreli.

- Zaprepašćujući je odnos vlasti Srbije. Crna Gora je još jednom pred izazovom odbrane nezavisnosti i slobode. Sačuvaćemo našu Crnu Goru uprkos mržnji kojom je zasuta od istih aktera unutar i van njenih granica - napisao je Marković na Tviteru.

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    3. januar 2020 | 10:44

    Srbija nikoga ne napada,mi branimo naše svetinje.

  • Vladimir

    3. januar 2020 | 10:52

    Da li iko zna sta donosi taj zakon, zj da li je iko protumacio ga ili samo slusa politicare i huškače šta kažu? Ja prvi nemam blage veze sta u novom zakonu piše i sta ce to CG da uzme od naše crkve? Da li ce uzimati od katolicke , od džamija, sinagoga ili su ti vjerski objekti rijesili imovinsko-pravne odnose?

  • Jovan

    3. januar 2020 | 10:18

    Sramno i ponižavajuće ponašanje je Crne Gore, a ne Srbije - istorija pamti takve, a nema sumnje da će dobro zapamtiti njihov trenutni državni vrh!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA