Kolinda: "Cesarica mi je obeležila detinjstvo"; Milanović: "Imala si 30 godina kad je pesma izašla"

Ttokom laganih upita o omiljenim knjigama, filmovima i slično, voditelj se obratio aktuelnoj predsednici sa pitanjem o omiljenoj pesmi koja joj je obeležila detinjstvo.

  • 4

Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović sinoć su se sreli u studiju hrvatske Nove TV i po poslendji put pokušali osvojiti glasove pred izbore 5. januara. Pored političkih pitanja, optuživanja i prepucavanja, jedan zanimljivi doskok ostao je zapažen i postao omiljen na društvenim mrežama.

Naime, tokom laganih upita o omiljenim knjigama, filmovima i slično, voditelj se obratio aktuelnoj predsednici sa pitanjem o omiljenoj pesmi koja joj je obeležila detinjstvo.

- Cesarica – rrekla je Kolinda na što je Milanović pogledao i brzo konstatovao da je predsednica u vreme objave najpoznatije numere Olivera Dragojevića imala 30 godina.

Iako je SDP-ov kandidat promašio Kolindine godine jer je ona 1993, u vrijeme objave pesme, imala zapravo 25, nesporno je da sa 25 detinjstvo može biti samo daleko sećanje.

(Telegraf.rs/hayat.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    4. januar 2020 | 14:23

    Хехе, да ли се ико присећа да је она наставница историје?... Реторичко питање: који је школски предмет најтежи за учење у Пицекији?...

  • DARKO 100%

    4. januar 2020 | 14:04

    Ona i palma bi bili idealan par ,tako i palma kaze kad su sopen i betoven bili popularni da je on tada bio mali😃

  • S.z

    4. januar 2020 | 15:48

    Hahaha mene ovaj Milanovic odusevljava a mislim da je kud i kamo "normalniji" ne samo od ove NATO PLAVUSE nego i od mnogih nasih politicara iako pokusava i on da se slihta ustasama ali mu bre nekako ne prilici pojavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA