• 5

Incident u Bijelom Polju: Mladić završio krvave glave, policija tvrdi da nije zbog litije

Litija održana u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti

  • 5

Jedan mladić pogođen je metalnim predmetom u glavu tokom večerašnje litije u Bijelom Polju. Međutim, tamošnja uprava policije saopštila je da incident nije imao veze s litijom, kako su prve informacije kružile.

Privedeno je devet osoba nakon što je jedan mladić povređen, ali je policija naglasila da taj događaj nije imao nikakve veze sa litijom, održanom zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Iz Uprave policije saopštili su za Vijesti da je "jedan mladić zadobio lakše povrede u trenutku dok je pokušavao da razdvoji vlasnika lokala i još jednog mladića", a Vijesti navode da nije precizirano na koji način je povređen.

Prethodno je objavljeno da je Bjelopoljac B. M. pogođen metalnim predmetom u glavu u Ulici slobode, u blizini lokala "Rić", tokom večerašnje litije u Bijelom Polju.

Kako se navodi, mladić je krvave glave napustio litiju i rekao novinarima da nije u stanju da priča.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • Ana

    Pokoljenje za pjesnu stvoreno vile će se grabit o vjekove da vam vjence dostojne sapletu vaš će primjer učiti pjevača kako treba s besmrtnošću zborit. P. P. Njegos

  • Rs

    Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tiranin na slaba čovjeka; al tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetlija! NJEGOS

  • BILI⚫⚪♥️

    POZDRAV SRPSKOJ SPARTI

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima