≫ 

Incident u Bijelom Polju: Mladić završio krvave glave, policija tvrdi da nije zbog litije

Litija održana u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti

  • 5
Protesti u Crnoj Gori, razbijena glava Foto-ilustracija: Tanjug/Marija Petrović, Shutterstock

Jedan mladić pogođen je metalnim predmetom u glavu tokom večerašnje litije u Bijelom Polju. Međutim, tamošnja uprava policije saopštila je da incident nije imao veze s litijom, kako su prve informacije kružile.

Privedeno je devet osoba nakon što je jedan mladić povređen, ali je policija naglasila da taj događaj nije imao nikakve veze sa litijom, održanom zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Iz Uprave policije saopštili su za Vijesti da je "jedan mladić zadobio lakše povrede u trenutku dok je pokušavao da razdvoji vlasnika lokala i još jednog mladića", a Vijesti navode da nije precizirano na koji način je povređen.

Prethodno je objavljeno da je Bjelopoljac B. M. pogođen metalnim predmetom u glavu u Ulici slobode, u blizini lokala "Rić", tokom večerašnje litije u Bijelom Polju.

Kako se navodi, mladić je krvave glave napustio litiju i rekao novinarima da nije u stanju da priča.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI⚫⚪♥️

    4. januar 2020 | 20:03

    POZDRAV SRPSKOJ SPARTI

  • Rs

    4. januar 2020 | 20:56

    Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tiranin na slaba čovjeka; al tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetlija! NJEGOS

  • Ana

    4. januar 2020 | 21:04

    Pokoljenje za pjesnu stvoreno vile će se grabit o vjekove da vam vjence dostojne sapletu vaš će primjer učiti pjevača kako treba s besmrtnošću zborit. P. P. Njegos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA